Svibanj 14, 2021 3826

Sve je na Vama!

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

Dragi moji,

Nakon četiri godine na kraju smo kampanje, eto prvi put ne možete kazati da se oporba probudila tik pred izbore. Kroz ove četiri godine bili smo i više nego konstruktivni ali i ukazivali na korupciju.

Nudili smo rješenja, a u finišu kampanje po prvi put netko iz oporbe je predstavio projekte u visokoj fazi pripreme gdje smo obuhvatili skoro sve segmente društva.

Od projekta Vodice grad prijatelj roditelja u koji je usmjeren na naše mlade, do projekta poduzetničkog inkubatora „Starter Vodice“ za naše gospodarstvo do projekta doma za starije i nemoćne „Fenix Vodice“ .

Naravno nismo zaboravili ni naše male iznajmljivače za koje smo se krvavo borili sve ove četiri godine.

Ispred  nas je kriza, velika kriza i treba biti izrazito racionalan u odabiru budućeg gradonačelnika. Ostavimo emocije za neka ljepša vremena, Vodicama sada treba osoba koja poznaje sustav koja ima rješenja, koja iza sebe ima tim koji može izvući Vodice iz krize. A pokazali smo da možemo jedini smo u našoj županiji izašli sa kompletnim gospodarskim mjerama i sa hodogramom aktivnosti za pomoć gospodarstvu zahvaćenom COVID krizom.  

Zato izađite i promijenite, jer Vodice mogu i zaslužuju bolje!

Vaš Marko Udovičić!

[Sponzorirana objava]

Poslijednja izmjena dana Petak, 14 Svibanj 2021 19:22