Potpisan sporazum o zajedničkom nastupanju na sljedećim lokalnim izborima između HSS-a i HSP-a AS na razini grada Vodica

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svi 2014 21:05

naslovna-hss-hspas
Dana 21.04.2013. godine u Vodicama je potpisan sporazum o zajedničkom nastupanju na sljedećim lokalnim izborima između HSS-a i HSP-a AS na razini grada Vodica. U sporazumu potpisanom pred 40-ak članova i simpatizera obiju stranaka zaključena je platforma o razvoju grada Vodica.

Obje stranke svoj potpis stavile su na plan razvoja grada Vodica koji prvenstveno obuhvaća razvoj turizma u predsezoni i podsezoni kroz sportske, medicinske i kongresne sadržaje, a u cilju smanjenja nezaposlenosti u gradu Vodicama. Također, naglasak u sporazumu stavljen je i na brzi završetak započetih projekata u gradu poput sustava odvodnje i zaobilaznice, te stavljanja u prioritet izgradnje plaža i obalnog pojasa na potezu od vrha Srime do granice s Tribunjom.

Budući da su obije stranke demokršćanskog svjetonazora u potpisanom sporazumu na visokom mjestu je budući odnos ove pobjedničke koalicije spram obitelji i zajednice u cjelini, a posebno prema mladima koji trenutno nisu u zavidnom položaju, te su prisiljeni raditi samo sezonske poslove dok ostatak godine pune statistiku na Zavodu za zapošljavanje.

Uzimajući u obzir rezultate obiju stranaka na zadnjim lokalnim izborima, s pravom je izraženo zadovoljstvo zbog stvaranja bloka u Vodicama s preko 1200 osvojenih glasova kojem će nositelj biti gosp. Marin Mikšić iz redova HSS-a.

Stranke su krenule u kampanju sa sloganom „Hrvatsku volim, Vodice ljubim!" u kojem je sažet cijeli odnos obje stranke prema svome gradu i svojoj domovini.

{datsopic:2179 left}{datsopic:2181 left}{datsopic:2183 left}{datsopic:2185 left}{datsopic:2186 left}{datsopic:2187 left}{datsopic:2190 left}{datsopic:2192 left}{datsopic:2194 left}{datsopic:2199 left}{datsopic:2200 left}{datsopic:2203 left}

Infovodice

O autoru:

djelomid1.jpg


Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close