Druženje kandidata koalicije HSS-HSU s građanima: Vratimo dostojanstvo i dignitet Gradskom vijeću

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)
0

Subotnje sunčano jutro kandidati koalicije HSS-HSU, na čelu s nositeljem liste broj 2 za Gradsko vijeće grada Vodica, Marinom Mikšićem, iskoristili su za druženje s građanima na gradskoj tržnici. Tom prilikom saslušali smo probleme i sugestije građana, predstavili im svoj program te približili važnost uloge Gradskog vijeća kao mjesta gdje ćemo biti njihov glas.

 

- Osnovna zadaća i odgovornost budućeg sastava gradskog Vijeća mora biti i jest vratiti Gradskom vijeću dostojanstvo pretvarajući ga u pouzdano predstavničko tijelo građana i glavnu adresu moći lokalne demokracije.

Naime, zadnjih godina svjedočili smo da je sva politička moć bila koncentrirana u rukama gradonačelnice kao eksponentu razno raznih lokalnih interesnih lobija, dok je gradsko Vijeće bilo potpuno marginalizirano te svedeno na puku transmisiju provođenja odluka. Gradsko vijeće ne smije služiti samo za dizanje ruku!

Mi u HSS-u držimo da je to jedan od bitnih problema u funkcioniranju vlasti te ćemo bez ikakvog susprezanja i kolebljivosti dati sve od sebe kako bi vratiti političku moć tamo gdje i pripada – u ruke izabranih predstavnika građana.

Po nama, bez jakog i utjecajnog gradskog vijeća, kao arene u kojoj se u kvalitetnim raspravama stvarno donose odluke, nema istinske demokracije ni jamstva da izvršna vlast neće biti pod utjecajem samovolje i određenih interesnih skupina.

Jamčimo građanima grada Vodica da će Gradsko vijeće biti mjesto gdje će se njihovi problemi iznositi i rješavati, a naši vijećnici biti otvoreni za svaku sugestiju, problem i kritiku od strane građana. - rekli su danas na druženju s građanima iz koalicije HSS-HSU


Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close