Oriana Šprljan Perković i Most Vodice na susretu s mještanima Čiste Velike

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0

Kandidatkinje za gradonačelnicu grada Vodica Oriana Šprljan Perković i Grozdana Juričev Šprljan u pratnji kandidata sa liste Most Nezavisnih lista u svom obilasku mjesnih odbora u nedjelju 14. svibnja su posjetili Čistu Veliku
Domaćin im je bio Anton Storić čija je nezavisna lista na posljednjim izborima za mjesne odbore dobila značajan rezultat od 3 vijećnika od 7.

"Čista Velika je imala snažan rast i realizirala projekte, a od kad se dotadašnji predsjednik MO Anton Storić povukao sve je stalo. Anton Storić se vraća na listi Mosta Nezavisnih lista ,a uzajamna podrška je izražena kandidaturi Oriane Šprljan Perković i Grozdane Juričev Šprljan"

Anton Storić 6-ti na listi za gradsko vijeće Mosta Nezavisnih lista elaborirao je sasvim konkretne projekte: izgradnja mrtvačnice, uređenje mjesnog trga ispred crkve te uređenje kulturnog centra za potrebe mladih i završetak do kraja malonogometno igralište sa umjetnom travom.

ista_V._3.jpg

Po točkama je objašnjeno slijedeće
• Za mrtvačnicu postoji mini projekt sa troškovnikom. Svojevremeno je postojala ponudu po troškovniku samo materijal oko 80 tisuća kuna.
• Za uređenje mjesnog trga postoji projektna dokumentacija, sa rasvjetom i hortikulturnim uređenjem, kao i troškovnik.
• Uređenje bivšeg kulturnog centra i stavljanje u funkciju za potrebe mladih nije neki problem kako izgleda. Bila je ponuda od Montmontaže za izradu krovne konstrukcije, prozora i vrata. Znamo kako taj prostor osmisliti za fitnes, teretanu, pikado, stolni tenis i dr.
• Još u vrijeme dok je bio na čelu mjesnog odbora izrađena je projektna dokumentacija malonogometnog igrališta sa troškovnikom. Nije se radilo po tom projektu već nekom imaginarnom. U prvoj fazi potrošeno više od 300 tisuća kuna, u drugoj izgradnja tribina da ne govorim (vjerojatno još toliko). Utrošeno toliko armaturnog željeza i ne zna se koliko kubika betona, a sve bespotrebno i opet se igralište nije završilo. Budite uvjereni da ću se kao vijećnik zalagati da se igralište završi kako treba sa kompletnom ogradom, rasvjetom, a preko nekih kanala uspjeti osigurati umjetnu travu i stolice za tribine. - zaključio je na kraju Anton Storić

Oriana Šprljan Perković izrazila je zahvalnost na ovako preciznom i konkretnom referiranju na probleme i inicijative Čiste Velike te obećala da će se zalagati da isti budu realizirani u okviru četverogodišnjeg mandata.

U neformalnom druženju sa mještanima dotaknuta su i druga pitanja kao što su uređenje istočnog prilaza športskoj dvorani sa rasvjetom oko dvorane, asfaltiranje preostale dvije ulice (cca 500m), kao i postavljanje 6 rasvjetnih mjesta istočnog ulaza u mjesto. Tu je i uređenje poljskih putova koji bi postale biciklističke staze, a također i o poslovnoj zoni.

Također je iskazano nezadovoljstvo da se problem rješavanje zamjenskih parcela još nije riješio kao i slabu aktivnost gradskog vijećnika iz Čiste Velike koji ih je predstavljao u proteklom mandatu.

 


Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close