×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934

Franko Vidović sa suradnicima posjetio Vodice, Tribunj, Kistanje i Skradin

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Za razvoj turizma nužna je stalna nadogradnja kroz razvoj infrastrukture i podizanje kvalitete usluge

 

Franko Vidović, kandidat za župana Šibensko-kninske županije koalicije SDP-HNS-HSS-HSU, sa zamjenicima i suradnicima posjetio je jučer Kistanje, Skradin, Vodice i Tribunj, gdje su se družili s mještanima i poduzetnicima.

U mjestu Kistanje, jednoj od najsiromašnijih hrvatskih općina, sve je manje mladih, jer ne vide perspektivu za zapošljavanje i zasnivanje obitelji.

„Općina Kistanje, kao i mnogobrojne druge općine naše Županije ima značajan, ali nedovoljno iskorišten potencijal za poljoprivrednu proizvodnju. Nužno je staviti u funkciju zemljište i omogućiti ljudima da rade. Država mora pomoći ovim općinama da se pokrenu i razvijaju. " – istaknuo je Franko Vidović.

Prilikom posjeta Skradinu, Tribunju i Vodicama razgovarali su s mještanima, poduzetnicima i ugostiteljima kako i na koji način unaprijediti turističku ponudu, ali i riješiti probleme vezano uz komunalnu infrastrukturu ovih mjesta.

„Za razvoj turizma nužna je stalna nadogradnja kroz razvoj infrastrukture i podizanje kvalitete usluge. Svakako su potrebna daljnja ulaganja u komunalnu infrastrukturu, rješavanje pitanja odvodnje, ali i kvalitetnije turističke sadržaje. U našim turističkim mjestima, domaćim i stranim gostima moramo ponuditi dodatne kvalitetne sadržaje. Ponovno naglašavam i važnost decentralizacije upravljanja pomorskim dobrom, što je jedan od preduvjeta stvaranja Županije jednakih mogućnosti." – naglasio je Franko Vidović.