Izbori

Izbori (133)

Izbori 2013

Izbori 2013 (26)

Vijesti, novosti, fotografije i video zapisi vezani za lokalne izbore 2013. godine te izbore za EU parlament

lista12-vd
Kandidati s Liste broj 12, koalicije HDZ, HSP dr. Ante Starčević, Bloka umirovljenici zajedno za Europski parlament iz "plave" skupine koji će večeras u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku s početkom u 18:00 sati predstaviti svoje kandidate za EU parlament, zaustavili su se nakratko Vodicama gdje su se družili sa građanima Vodica. Druženje je održano u caffe baru Dalmatino u organizaciji GO HDZ-a Vodica.

vodice-kampanel
Na temelju članka 32. i članka 33. Zakona o izboru članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske („Narodne novine" br. 92/10. i 23/13), Županijsko izborno povjerenstvo Šibensko - kninske županije donosi Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području Grada Vodica.

Popis možete preuzeti pdfOVDJE

loza-kandidati
Na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u Novinarskom domu u Šibeniku, Nezavisna lista LOZA predstavila je program i kandidate za Lokane izbore ove godine. Kandidat za gradonačelnika NL Loze je Ante Ivas mag. iur, kandidat za dogradonačelnika je Goran Vlahov mag. oecc , a kao programski strateg predstavljen je mr.sc. Ante Čičin Šain.

Predsjednik Nezavisne liste Loza Ivica Ledenko pozvao je sve naše građane bez obzira na stranačke boje, od takozvane ljevice do desnice, sve one koji žele napredak Vodica, da podrže tim NL Loza.

-Od Vodica moj tim i ja želimo napraviti prepoznatljivu, modernu i uspješnu sredinu za život, iza nas stoje razrađeni i konkretni projekti, temeljeni kako na našoj posebnosti i tradiciji tako i na trenutnoj situaciji i općim mogućnostima.
Program, odnosno ti realni razvojni projekti bazirani su na najnovijim strateškom promišljanju stručnjaka svih profila uvažavajući pritom sve specifičnosti kako samih Vodica tako i Srime, Prvić Šepurine, Prvić Luke, Gačeleza, Čiste Velike, Čiste Male, Grabovaca.
Program je podijeljen na nekoliko strateških odrednica čija realizacija jamči Vodicama daljnji razvoj i prosperitet u narednih minimalno 50 godina - naglasio je u svom izlaganju Ivica Ledenko

Projekte te sažatak sa današnje konferencije NL Loza možete preuzeti pdfOVDJE

vodice-panorama
Portal Infovodice nastojat će pratiti tekstom, slikom i video tijek ovogodišnjih lokalnih izbora. Političkim strankama dajemo mogućnost da se preko našeg portala kvalitetno predstave.

hslsU nedjelju, 03.03.2013. godine, održana je osnivačka skupština HSLS-a Vodice na kojoj je predsjednikom jednoglasno imenovan Živko Paić. Za potpredsjednika izabran je Goran Jonjić, a za tajnicu Ines Knežević.
Novoizabrani predsjednik Ogranka zahvalio se na ukazanom povjerenju, te je istaknuo kako Ogranak započinje rad s kvalitetnim novim kadrom, te se nada da će građani Vodica to prepoznati i priključiti se radu i akcijama koje slijede.
Također, osnivačkoj skupštini nazočio je i predsjednik ŽO HSLS-a Joso Slamić koji je izrazio zadovoljstvo osnivanjem Ogranka HSLS-a u Vodicama.

sdphns2013-naslovna
Danas je u Vodičkoj Gradskoj vijećnici potpisan predizborni koalicijski sporazum GO SDP-a Vodice i GO HNS-a Vodica te predstavljeni kandidati istih za gradonačelnicu odnosno zamjenika gradonačelnice grada Vodica.

hsp

Na području Vodica je dana 23.02.2013.godine, osnovana još jedna u nizu Podružnica HSP dr. Ante Starčević za grad Vodice. Za predsjednika Podružnice izabran je Tomislav Roca, za dopredsjednike Mario Martinčević i Josip Brdar, te za tajnicu Kristina Halapi. Sukladno odredbama Statuta jednoglasno su izabrana i sva ostala tijela ove Podružnice.

Nakon završenog radnog dijela, nazočnima se obratio novoizabrani predsjednik, koji je stranačkim dužnosnicima, članovima i svim građanima , jasno poručio, da ovaj tim na čelu s njim osobno ima znanje, hrabrost i želju da kroz ciljane programske aktivnosti odgovorno zastupa interese građana na području grada Vodice.

 

Nema nikakve sumnje da će na tom tragu ova Podružnica biti relevantan politički čimbenik na predstojećim lokalnim izborima, koja će i te kako značajno doprinijeti jačanju stranačke infrastrukture i na razini cijele Šibensko-kninske županije.

Izvor vijesti i foto: http://www.hsp-ante-starcevic.hr

Stranica 10 od 10
Najnovije
 • Ništa od snijega za vikend: 'Zima se predomislila'
  Information
  Podijeli
  Information

  Ništa od snijega za vikend: 'Zima se predomislila'

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close