×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934

Izbori

Izbori (128)

Izbori 2013

Izbori 2013 (26)

Vijesti, novosti, fotografije i video zapisi vezani za lokalne izbore 2013. godine te izbore za EU parlament

Za razvoj turizma nužna je stalna nadogradnja kroz razvoj infrastrukture i podizanje kvalitete usluge

„Nismo iznenađeni postupkom mojih protukandidata koji su Vas dragi sugrađani pozvali na sučeljavanje zajedno sa mnom" – stoji na početku priopćenja za medije Sanje Radin Mačukat povodom današnjeg neodržavanja "Sučeljavanja kandidata za gradonačelnika Vodica"

„Kada smo 2013. godine odlučili preuzeti odgovornost za vođenje, razvoj i izgradnju ovoga grada on se nalazio u jako lošoj situaciji i bez sveučilišnog studija, tvrđava, razvijene prometne infrastrukture, vrtića i s primjerice neriješenom situacijom oko TEF-a. Zadovoljstvo mi je danas, četiri godine nakon, ustvrditi kako je ova vlast realizirala sve one projekte koje je na posljednjim izborima predstavila kao svoju viziju! Danas živimo u stabilnom, uređenom i svjetski prepoznatom gradu, koji je postao grad primjer ostalima. Naš Šibenik je počeo gospodarski rasti, borimo se za svako radno mjesto, mladima nudimo kvalitetno obrazovanje, podršku prilikom razvoja svojih poslova, mogućnost da se osamostale i u ovome gradu izgrade svoje domove i podignu svoje obitelji. Čuvamo i promičemo našu bogatu kulturnu baštinu, uređujemo grad i gradimo kvalitetnu i jedinstvenu turističku ponudu. Ovo je grad koji svim svojim generacijama želi osigurati što ugodniji i bolji život, a to ćemo nastaviti raditi i u naredne četiri godine! Šibeniče, samo naprid!" izjavio je gradonačelnik Burić prilikom današnjeg skupa ispred šibenske katedrale i posjete premijera Plenkovića.

Nezavisni kandidati na listi Mosta nezavisnih lista iz Vodica susreli su se danas s predsjednikom Mosta nezavisnih lista, dr. Božo Petrovom.

Koalicija SDP-HNS dio svojih sredstva koje je trebala potrošiti u tiskane promidžbene svrhe, tijekom kampanje za lokalne izbore, koji će se održati u nedjelju 21.svibnja 2017. godine, donirat će u humanitarne svrhe.

Oriana Šprljan Perković, kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Vodica i njena zamjenica Grozdana Juričev Šprljan, nakon susreta sa mještanima svih naselja i otoka Prvića, predstaviti će svoj cjeloviti program za nadolazeće lokalne izbore, pod nazivom "Živjeti za grad, ne od grada" uz podršku Mosta Vodice, u maloj gradskoj vijećnici u četvrtak 18.05.2017. od 20 sati

Kandidatkinja za gradonačelnicu Vodica dr. Nelka Tomić, njezin zamjenik Stipe Bosotin i kandidati HDZ-a za Gradsko vijeće posjetili su danas mjesta u vodičkom zaleđu. Najprije su obišli Grabovce, zatim Gaćeleze, a potom Čistu Veliku, gdje su se družili s mještanima.
Na druženju u svakom od mjesta okupio se veliki broj ljudi koji su s kandidatima razgovarali o potrebama i problemima svoje sredine.

Pozivamo sve građane Grada Vodica i žitelje Šibensko Kninske županije hrabrog srca kojima je prikipilo, a i one kojima još nije, da nam se priključe 18. 05. 2017. (četvrtak) godine u 19.00 sati na Trgu Hrvatskih Mučenika, ispred pošte u Vodicama.

Ovo naslovno pitanje možda je i najveći problem dragih nam Vodica. Činjenicu da je čovječnost zamijenila stranačka pripadnost, činjenicu da je trenutna demokracija, koja se provodi kod vladajućih više sliči na Cosa nostru, nego na demokraciju za koju su naši branitelji ostavljali živote. Trenutno se odanost toj organizaciji, plaća kroz vezove, koncesije, radna mjesta i brojne ostale pogodnosti koje su plod jedino i isključivo stranačkih zasluga. - istaknuo je Marko Udovičić,oec

Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Grada Vodica poziva sve građane Vodica i medije na veliko druženje s kandidatkinjom za gradonačelnicu Vodica dr. Nelkom Tomić, njezinim zamjenikom Stipom Bosotinom i kandidatima za Gradsko vijeće.

tehnoadeo2017 BumbaNG


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid


Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalniFoto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close