Izbori

Izbori (128)

Izbori 2013

Izbori 2013 (26)

Vijesti, novosti, fotografije i video zapisi vezani za lokalne izbore 2013. godine te izbore za EU parlament

Večeras je u prostorijama MO Srima kandidatkinja za gradonačelnicu Oriana Šprljan Perković i zamjenica Grozdana Juričev Šprljan zajedno s predstavnicima Most nezavisnih lista Vodice predstavila program za nadolazeće lokalne izbore.

„U naredne četiri godine znat ćemo prepoznati nove prilike i iskoristiti ljudske i gospodarske potencijale. Dovršit ćemo sve započete projekte, a započet ćemo i realizaciju novih. Nastavit ćemo ulagati u infrastrukturu, nastaviti s uređenjem plaža, izgradit ćemo nove komunalne vezove i šetnicu na Prviću. Pred nama je i druga faza projekta izgradnje kanalizacijskog sustava. Nastavit ćemo ulagati u zdravstveni, kongresni, sportski i kulturni turizam s ciljem produženja turističke sezone. Uredit ćemo staru gradsku jezgru, a to se prije svega odnosi na rješavanje problema oborinskih voda. Novcem iz europskih fondova uredit ćemo Veliku Mrdakovicu i Centar za posjetitelje u Račicama. Imamo spremnu projektnu dokumentaciju za novi dječji vrtić čija će izgradnja početi još ove godine.", kazala je kandidatkinja za gradonačelnicu Vodica dr. Nelka Tomić, naglasivši kako su to samo neki od projekata koje sa svojim timom planira realizirati u naredne četiri godine.

Oriana Šprljan Perković, kandidatkinja za gradonačelnicu Vodica i njena zamjenica Grozdana Juričev Šprljan, uz podršku Mosta Vodice, organiziraju susret s mještanima Srime kako bi im približili svoj program na narednim lokalnim izborima, te u interakciji s mještanima dobili bolji uvid u stvarno stanje i probleme koje muči stanovnike tog našeg lijepog naselja.

Predstavljanje programa ''Lista našeg mista'' održat će se 09.05.2017. (utorak) i 13.05. 2017. (subota) u Vodicama. konoba Dalmata, ulica Pamuković Kamila u 20 sati. Na okruglim stolovima bit će prezentiran program LNM : komunalna infrastruktura, turizam i ugostiteljstvo, poljoprivreda, stambena politika, društvena infrastruktura, sport, obrazovanje, kultura i socijalna politika. Svi zainteresirani građani mogu slobodno doći i informirati se o programu kao i postavljati pitanja o svakoj temi posebno. 

Danas je u maloj gradskoj vijećnici održano predstavljanje programa i kandidata Kandidacijske liste grupe birača (Lista našeg mista) čiji je nositelj Sanja Radin-Mačukat, mag. bibl. ujedno i kandidat za gradonačelnicu Grada Vodica.

„Ponosan sam što nosim listu na kojoj se nalazi ovakva kombinacija mladosti i iskustva te na kojoj je ravnopravno zastupljen ženski spol. Pri sastavljanju liste pazili smo i da jednako budu zastupljeni svi naši gradovi i općine. Upravo s inicijativama koje dolaze iz svih naših krajeva možemo nastaviti raditi na ravnomjernom razvoju čitave naše županije, Zagore, otoka te priobalja. Postavili smo realne ciljeve i znamo kako ih postići. Ova lista, moji budući zamjenici i ja za to imamo više nego dovoljno iskustva. Suočit ćemo se sa svim izazovima i uvik smo tu za ljude iz naše županije!", kazao je danas župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk prilikom današnjeg predstavljanja liste za Županijsku skupštinu i programa za razdoblje 2017.-2021. koje se održalo na šibenskoj rivi.

GO SDP-a povodom lokalnih izbora izdao je priopćenje koje u cijelosti možete pročitati ispod

Hrvatska seljačka stranka je u Vodicama prva predala izbornu listu za Gradsko vijeće grada Vodica, a na predstojeće lokalne izbore izlaze samostalno, uz potporu Hrvatske stranke umirovljenika (HSU).

- U Vodicama je HSS konstanta; u tri ciklusa zastupljeni smo u Gradskom vijeću, gdje smo više nego odlučno zastupali interese građana Grada Vodica. HSS je demokršćanska stranka, a na predstojeće izbore u Vodicama izlazimo pod geslom Promijenimo smjer. Držimo da je krajnje vrijeme da se počnu rješavati nagomilani lokalni problemi, te da vrate Vodice na mjesto koje mu s pravom pripada. - poručili su iz vodičkog HSS-a te nastavljaju

Koalicija SDP, HNS, HSS i HSU predala je potpise za kandidaturu Franka Vidovića za župana i kandidacijsku listu za Županijsku skupštinu Šibensko-kninske županije.

Kandidaturu za gradsko vijeće Grada Vodica danas su predali nezavisni kandidati na listi MOST-a nezavisnih lista Vodice. Prilikom predaje kandidature prisutni su čvrsto poručili da kao kandidata za gradonačelnicu Grada Vodica podržavaju Orianu Šprljan Perković kao mladu, pametnu i izrazito hrabru ženu.

tehnoadeo2017 BumbaNG


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid


Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalniFoto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close