Izbori

Izbori (133)

Izbori 2013

Izbori 2013 (26)

Vijesti, novosti, fotografije i video zapisi vezani za lokalne izbore 2013. godine te izbore za EU parlament

Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice Šibensko-kninske županije poziva sve građane Šibenika i županije na veliki predizborni skup i druženje s pobjedničkim kandidatima stranke za župana, gradonačelnike i načelnike na predstojećim lokalnim izborima.

Predstavljanje kandidatkinje za gradonačelnicu Grada Vodica Oriane Šprljan Perković i njezine zamjenice Grozdane Juričev Šprljan zajedno s predstavnicima Mosta nezavisnih lista Vodice nastavljeno je danas na području Gaćeleza i Grabovaca.

„Interese naše Županije stavit ćemo iznad privatnih interesa pojedinaca te stvoriti stvarne uvjete za njezin razvoj u svim područjima" – poručili su iz koalicije SDP-HNS-HSS-HSU

„Nažalost, Grad Vodice je lošim upravljanjem stigao na rub svoje ekonomske opstojnosti. Poznato nam je da turistička sezona za male iznajmljivače traje oko mjesec dana, te da su zbog toga prisiljeni spuštati cijene svog smještaja, kako bi skupili nešto novca od turizma, koji u najvećem dijelu potroše na pripremu svojih kuća za sljedeću sezonu i za plaćanje režija, a rijetkima ostaje koji euro za dugu zimu i za preživljavanje." - rečeno je na predstavljanju liste koalicije SDP - HNS LD za Gradsko vijeće

Danas su se župan Šibensko-kninske županije i ponovni kandidat za tu funkciju Goran Pauk te kandidati za njegove zamjenike Darija Puljić i Nikola Blažević, družili s građanima u Kulturnom centru u Tribunju.
Osim kandidata za župana i njegove zamjenike, s građanima su se družile i kandidati za načelnike općina Tribunj i Pirovac, Damir Pilipac i Ljubica Šinkić Selman.

Večeras je u prostorijama MO Srima kandidatkinja za gradonačelnicu Oriana Šprljan Perković i zamjenica Grozdana Juričev Šprljan zajedno s predstavnicima Most nezavisnih lista Vodice predstavila program za nadolazeće lokalne izbore.

„U naredne četiri godine znat ćemo prepoznati nove prilike i iskoristiti ljudske i gospodarske potencijale. Dovršit ćemo sve započete projekte, a započet ćemo i realizaciju novih. Nastavit ćemo ulagati u infrastrukturu, nastaviti s uređenjem plaža, izgradit ćemo nove komunalne vezove i šetnicu na Prviću. Pred nama je i druga faza projekta izgradnje kanalizacijskog sustava. Nastavit ćemo ulagati u zdravstveni, kongresni, sportski i kulturni turizam s ciljem produženja turističke sezone. Uredit ćemo staru gradsku jezgru, a to se prije svega odnosi na rješavanje problema oborinskih voda. Novcem iz europskih fondova uredit ćemo Veliku Mrdakovicu i Centar za posjetitelje u Račicama. Imamo spremnu projektnu dokumentaciju za novi dječji vrtić čija će izgradnja početi još ove godine.", kazala je kandidatkinja za gradonačelnicu Vodica dr. Nelka Tomić, naglasivši kako su to samo neki od projekata koje sa svojim timom planira realizirati u naredne četiri godine.

Oriana Šprljan Perković, kandidatkinja za gradonačelnicu Vodica i njena zamjenica Grozdana Juričev Šprljan, uz podršku Mosta Vodice, organiziraju susret s mještanima Srime kako bi im približili svoj program na narednim lokalnim izborima, te u interakciji s mještanima dobili bolji uvid u stvarno stanje i probleme koje muči stanovnike tog našeg lijepog naselja.

Predstavljanje programa ''Lista našeg mista'' održat će se 09.05.2017. (utorak) i 13.05. 2017. (subota) u Vodicama. konoba Dalmata, ulica Pamuković Kamila u 20 sati. Na okruglim stolovima bit će prezentiran program LNM : komunalna infrastruktura, turizam i ugostiteljstvo, poljoprivreda, stambena politika, društvena infrastruktura, sport, obrazovanje, kultura i socijalna politika. Svi zainteresirani građani mogu slobodno doći i informirati se o programu kao i postavljati pitanja o svakoj temi posebno. 

Danas je u maloj gradskoj vijećnici održano predstavljanje programa i kandidata Kandidacijske liste grupe birača (Lista našeg mista) čiji je nositelj Sanja Radin-Mačukat, mag. bibl. ujedno i kandidat za gradonačelnicu Grada Vodica.

Najnovije
Najčitanije
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close