Izbori

Izbori (133)

Izbori 2013

Izbori 2013 (26)

Vijesti, novosti, fotografije i video zapisi vezani za lokalne izbore 2013. godine te izbore za EU parlament

Kandidaturu za gradsko vijeće Grada Vodica danas su predali nezavisni kandidati na listi MOST-a nezavisnih lista Vodice. Prilikom predaje kandidature prisutni su čvrsto poručili da kao kandidata za gradonačelnicu Grada Vodica podržavaju Orianu Šprljan Perković kao mladu, pametnu i izrazito hrabru ženu.

Danas poslijepodne u Gradsko izborno povjerenstvo Sanja Radin Mačukat predala je svoju kandidaturu za gradonačelnika Grada Vodica i Gorana Mačukata za zamjenika gradonačelnika. Istovremeno predana je i lista kandidata "Liste našeg mista" za gradsko vijeće

Danas je u prostorijama gradskog izbornog povjerenstva grada Vodica koalicija SDP - HNS predala svoje liste za gradsko vijeće, te je istakla i svoje kandidate za gradonačelnika grada Vodica kao i njegovog zamjenika. Kandidatura za gradonačelnik pripala je nestranačkom kandidatu Marku Udovičiću, dok je za njegovu zamjenicu izabrana SDP-ova Sunčica Grubelić.

Predsjednik GO HDZ-a Ante Cukrov i tajnik Toni Mateša predali su danas Gradskom izbornom povjerenstvu kandidaturu dr. Nelke Tomić za gradonačelnika Vodica i Stipe Bosotina za zamjenika gradonačelnika Vodica te listu za Gradsko vijeće.

Jutros u 8 sati, nezavisne kandidatkinje Oriana Šprljan Perković i Grozdana Juričev Šprljan predale su kandidaturu za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Grada Vodica.

Hrvatska stranka prava (HSP) na predstojećim lokalnim izborima nema svog kandidata za šibensko-kninskog župana, ali će punu podršku za tu funkciju dati Ivici Ledenku, kandidatu s Mostove liste.

Danas je Hrvatska seljačka stranka u Vodicama prva predala izbornu listu za Gradsko vijeće grada Vodica. HSS u Vodicama izlazi samostalno uz potporu Hrvatske stranke umirovljenika (HSU).

Nakon što je jutros potpisan Sporazum i program "Sve za Vodice – Vodice za sve" koalicije SDP-HNS ista koalicija objavila je javno svoj Program za predstojeće izbore.

Danas je na vodičkoj tržnici u prisustvu Franka Vidovića, kandidata SDP-a za župana i njegovog zamjenika Petra Mišure potpisan sporazum i program "Sve za Vodice – Vodice za sve" koalicije SDP-HNS. Sporazum su potpisali predsjednik GO SDP Vodice Josip Zanze i kandidat za dožupana Šibensko kninske županije Petar Mišura.

GO SDP podržava nestranačkog kandidata Marka Udovičića oec. za gradonačelnika i svoju članicu Sunčicu Grubelić dipl. oec. za zamjenika gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima

Najnovije
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close