Izbori

Izbori (128)

Izbori 2013

Izbori 2013 (26)

Vijesti, novosti, fotografije i video zapisi vezani za lokalne izbore 2013. godine te izbore za EU parlament

Hrvatska stranka prava (HSP) na predstojećim lokalnim izborima nema svog kandidata za šibensko-kninskog župana, ali će punu podršku za tu funkciju dati Ivici Ledenku, kandidatu s Mostove liste.

Danas je Hrvatska seljačka stranka u Vodicama prva predala izbornu listu za Gradsko vijeće grada Vodica. HSS u Vodicama izlazi samostalno uz potporu Hrvatske stranke umirovljenika (HSU).

Nakon što je jutros potpisan Sporazum i program "Sve za Vodice – Vodice za sve" koalicije SDP-HNS ista koalicija objavila je javno svoj Program za predstojeće izbore.

Danas je na vodičkoj tržnici u prisustvu Franka Vidovića, kandidata SDP-a za župana i njegovog zamjenika Petra Mišure potpisan sporazum i program "Sve za Vodice – Vodice za sve" koalicije SDP-HNS. Sporazum su potpisali predsjednik GO SDP Vodice Josip Zanze i kandidat za dožupana Šibensko kninske županije Petar Mišura.

GO SDP podržava nestranačkog kandidata Marka Udovičića oec. za gradonačelnika i svoju članicu Sunčicu Grubelić dipl. oec. za zamjenika gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima

„Puno posla je napravljeno, županija se kreće jednim stabilnim smjerom razvoja, ali sada moramo još više zasukati rukave. Upravo sam zato izabrao ovo dvoje ljudi koji danas stoje tu kraj mene, Dariju Puljić i Nikolu Blaževića. Oboje ih poznajem kao velike i dokazane radnike u svojim sredinama, ali i šire. I Darija i Nikola poznaju izazove s kojima se susreću naši stanovnici i vjerujem da ćemo zajedno nastaviti razvijati projekte u njihovom interesu te još više iskoristiti sve prigode koji se našoj županiji nude u budućnosti," kazao je danas župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk prilikom predstavljanja kandidata za svoje zamjenike koje se održalo na šibenskoj rivi. Predstavljanje se simbolično održalo na mjestu s kojeg se vidi šetnica u kanalu sv. Ante koja je ujedno i jedan od najuspješnijih županijskih projekata.

Hrvatska stranka prava u sklopu reorganizacije stranke na terenu imenovala je povjerenika za grad Vodice. Francois ( Frane ) Badurina vratio se u aktivno članstvo HSP-a nakon što je vodio HSP u Vodicama krajem 90-ih pa do 2004. Upravo je on imenovan za povjerenika sa zadatkom da konsolidira stranku u Vodicama.

Pred brojnim članovima i uz stranačke goste, među kojima je bila i Ines Strenja Linić, saborska zastupnica MOST-a, Ivica Ledenko, kandidat MOST-a nezavisnih lista za šibensko-kninskog župana, predstavio je danas u hotelu na Šibenskom mostu kandidate za svoje zamjenike. To su Anita Grubišić, dekanica Veleučilišta u Šibeniku i Branko Dželalija, županijski povjerenik stranke i nekadašnji načelnik Općine Unešić. - prenosimo vijest sa Šibenskog portala

Promatrajući situaciju u Općini Tribunj i svega što se događa, odnosno što se ne događa, odlučili smo istupiti i kandidirati se na predstojećim lokalnim izborima u Tribunju. Naime, ako nećemo mi mladi stremiti pozitivnim promjenama i preokretima – tko će? - istaknuo je 29-godišnji Magistar ekonomije Marko Grubelić, kandidat na načelnika Općine Tribunj i nositelj kandidacijske liste grupe birača za predstojeće lokalne izbore

Kao prava Tribunjka, koja doslovce živi i osjeća svoje mjesto, koja za njega dvije godine radi volonterski, želim javno reći svojim mještanima da ne nasjedaju na lažna obećanja i dobro razmisle koju stranku ili osobu će zaokružit za ove lokalne izbore.

tehnoadeo2017 BumbaNG


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid


Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalniFoto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close