28 Pro 2017 Mirsad Mesinović

NAJPERSPEKTIVNIJI KADETI NA USVAJANJU ZNANJA

Sve mlade nade hrvatske košarke na okupu su u Vodicama

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Petak, 29 Prosinac 2017 18:19

Cijela svita hrvatske košarke, najtalentiraniji kadeti koji su ujedno i brojni članovi mlađih reprezentativnih selekcija te stručni treneri na nekoliko su se dana okupili u Vodicama s ciljem usvajanja znanja. Naime, od 27. do 30. prosinca se u hotelu Olympija održava, drugo po redu, Regionalno okupljanje za kadete, dječake godišta 2002. i 2003 u organizaciji Hrvatskog košarkaškog saveza.

 

Vodice su okupile najbolje kadete u Hrvatskoj 2002. 2003. godište koji će kroz treninge uz stručne trenere, baš kao i prošle godine kada je krenuo ovaj projekt HKS-a usvajati nova košarkaška znanja.

Na Regionalnom okupljanju sudjeluje 48 igrača iz Hrvatske koji supodijeljeni u četiri momčadi, a održavaju se treninzi te ukupno 6 utakmica po principu - svatko sa svakim.

Treninge i utakmice mladih košarkaških nada vode instruktori Hrvatskog košarkaškog saveze te deset stručnih trenera iz Hrvatske.

Regionalno okupljanje se održava drugu godinu za redom, prošle godine je u istom terminu bilo organizirano u Svetom Martinu.

"Sam koncept Regionalnog okupljanja pohvaljen je od strane svih sudionika i struke, a uvjereni smo da će tako biti i ove godine", poručili su iz HKS-a.

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica