22 Srp 2018 ŠibenikIN Facebook
  821

'Kino Arhipelag', projekt Kinokluba Šibenik, imao je svoju premijeru u Prvić Šepurini

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

'Kino Arhipelag', projekt Kinokluba Šibenik, imao je svoju premijeru u subotu navečer u Prvić Šepurini, gdje je u centru mjesta prikazan francuski film 'Projekt: Zajedno'. Nakon projekcije na Žirju prošlog vikenda, druga je to filmska večer na šibenskim otocima. – prenosimo vijest s portala ŠibenikIN


Kako je kazao predsjednik Kinokluba Šibenik Nikica Šupe za ŠibenikIN, pri osnutku kluba njihova namjera bila je dovesti kino tamo gdje ga nema, a otoci su baš takva mjesta.

- Moje kolegice iz kluba, Sanja Gačanin i Kristina Bolanča bile su zbog svoje povezanosti s otocima glasne i uporne u naporima da projekt krene pa smo zajedno s Amaterskom kulturnom udrugom Žirje i Ekološkom udrugom Prvić pripremili program za ovo ljeto. Bit će dvije projekcije na Žirju i dvije na Prviću i time lagano započinje naš filmski život na otocima. Imamo namjeru gostovati kod njih i ove zime kad bura nemilosrdno udre što nas neće spriječiti da opet dođemo na otok. Svakako moram spomenuti Senku Skorić sa Žirja i Danijelu Antulov s Prvića koju su u ime svojih udruga imale želju i viziju da ovo zajednički ostvarimo te stoga bez njih ovoga projekta ne bi ni bilo – rekao je Šupe uz napomenu da će svi naslovi i termini prikazivanja biti na njihovim društvenim mrežama.

Uz Kino Arhipelag na otocima, ekipa iz Kinokluba Šibenik pokrenula je i Kino Kvadrat koji će film dovesti u centar Šibenika u zimskim mjesecima.

-Ovim projektima, osobito Kino Arhipelagom, mi u Kinoklubu željeli smo dokazati da smo i više nego sposobni sami skrojiti dobar program u kulturi i provesti ga u djelo i da nam za to ne treba uvozni program niti vanjski suradnik koji bi grad ili partnere koštao duplo skuplje – rekao je Nikica Šupe.

djelomid1.jpg


Najnovije
 • Nakon bure i kiše konačno ugrijalo, mnogi su osvježenje potražili uz more
  Information
  Podijeli
  Information

  Nakon bure i kiše konačno ugrijalo, mnogi su osvježenje potražili uz more

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close