Svibanj 09, 2022 2023

Vodički predškolci predstavili svoju slikovnicu "Znamen moga mista"

Ocjeni sadržaj
(6 glasova)

Vole vodiška dica naše misto. I ona starija, poput studentice Brune Čičin-Šain, koja mi je maloprije pričala o neobičnom prospektu Vodica kojeg radi za diplomski, a i ona puno mlađa poput predškolaca koji su svoju ljubav prema Selu i ukoričili. U lipu slikovnicu.

Nazvali je „Znamen moga mista“. U njoj su crtežima i ričima prikazali sve ono najvažnije čime se Vodice mogu podičiti. Bunare, crkve, kampanel, brnistru, bunje, spomenike, Žudije,… 

Slikovnicu su danas predstavili roditeljima, bakama i djedovima. Pozvali ih u vodičku knjižnicu na likovno-literarno druženje uz kroštule i fritule. A sve u slavu naših dragih Vodic(a).  Bravo za naše predškolce i njihove odgajateljice Melitu i Tajanu! 

Naslonjen na „otvoreni“ prozor  (jer, uvik mu je vruće),  u predstavljanju slikovnice uživa je i vodički gradonačelnik Ante Marko Cukrov. Pretpostavljam da će sad , kad je vidija kakvu mladost Vodice imaju, još više „upriti“ da im (zajedno sa svima nama) omogući što lipši život u ovome našemu Selu. 

Još jednom, palac prema gore za Zoju, Viktoriju, Emmu, Marka, Niku, Bartola, Karlu, Artina, Lucu, Luisa, Loretu, Saru, Marina, Tomu, Andriju, Bruna, Gretu, Antu, Margitu, Nou, Martu, Jonu, Bepa, Antu, Luku i Louisu!

Foto i tekst: Ivica Bilan

{dearflip id=2}

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 09 Svibanj 2022 21:02
djelomob1.jpg