Prosinac 20, 2015 2614

Bogatstvo kakvo bi poželjeli i veći gradovi

Tradicionalna Božićno novogodišnja izložba vodičkih likovnjaka

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Sinoć je u prostorijama LU More svečano otvorena tradicionalna Božićno novogodišnja izložba radova članova udruge kao i polaznika likovnih radionica za djecu i odrasle.

Radionica atelier je kao čarolijom postala galerija, a radovi su stajali izloženi zajedno sa bojama i kistovima ne gubeći atmosferu istinskog Ateliera likovne škole.

Iskustvo umjetnosti je spojilo sve generacije u jednu veliku obitelj, a predblagdansko ozračje je pravo vrijeme za predstaviti učinjeno u proteklom vremenu.

Ravnopravno su zračila djela ponosnih najmlađih kreativaca koji su sticali svoja prva iskustva u predstavljanju svojih radova i dolaska na kulturne događaje.

Osim njihovih roditelja u tome su im pomogli pripadnici teenegerske generacije polaznika, od kojih je velik broj upisalo strukovne škole.

Osim djela profesionalnih umjetnika zatim vrsnih dekoratera i perfomera, kao i grafičkih dizajnera zanimljiva su djela polaznika hobby art radionica upotrebnih predmeta kao i prigodnih tečaja Božićno novogodišnjih dekoracija izrađenih od prirodnih materijala u kojima su mnoge žene srednje generacije probudile svoju prirodnu kreativnost i korisno ispunili svoje vrijeme..

Atmosferu su dolaskom uveličali i iskusni pedagozi razmjenjujući svoja bogata iskustva u radu sa voditeljicama radionica.

Sve u svemu jedna uspjela izložba i bogatstvo Grada Vodica kakvu bi poželjeli i veći gradovi.

Tags
Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 20 Prosinac 2015 16:36
djelomob1.jpg