Siječanj 29, 2016 2385

Punk nije mrtav: Oživit će ga radionicama, tribinama i svirkom uživo u vodičkoj knjižnici

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nakon izuzetno dobro posjećenog i vrhunski organiziranog projekta Vodicestock: Animacija demokracije koji je bio na temu Rock glazbe, Gradska knjižnica Vodice poziva Vas na drugu Animaciju demokracije koju organiziraju u suradnji s učenicima i profesorima Gimnazije Antun Vrančić i Ekonomske škole Šibenik.

- Ove godine bavit ćemo se punk glazbom i svim njezinim utjecajima. Program prvog dana će se sastojati od teorijskog dijela u kojem će učenici Gimnazije prikazati što je punk pokret bio nekada, što je danas i prikazati njegovu povezanost s idejom anarhije (nadamo se da ćemo povesti i zanimljivu debatu), prikazat će punk u audio-vizualnom obliku kroz kratak film te izložbu fotografija iz poznate "Crtaone" - kazali su iz vodičke knjižnice.

- Drugi dan projekta, ponovno s početkom u 17 sati, posjetitelji će moći aktivno sudjelovati i "šporkati ruke" kroz likovnu i glazbenu radionicu. Osim toga učenici Ekonomske škole Šibenik i njihova profesorica pripremili su "Vox populi" i "Talk show" s Rankom Fruom, Radom Kristićem i Antom Gulinom kao gostima, a za sam kraj moći ćete se podsjetiti kako punk zvuči uživo uz bend "The Crows" – zaključili su iz vodičke knjižnice uz poziv svima da dođu u knjižnicu u četvrtak 04. i petak 05. veljače od 17 sati

Poslijednja izmjena dana Petak, 29 Siječanj 2016 23:41