Ožujak 29, 2016 2171

Pucaju i pjevaju, opakije od Nesalomljivih, žilavije od Otpisanih: Žene u crvenom ove subote u Kulturnom centru

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U vremenu oskudice, Ludens Teatar nudi obilje. Žene u crvenom su bogata žanrovska riznica. Kao što je i život sam. Poput raskošne ponude tv-kanala, pred vama će se izmjenjivati komedija, triler, socijalna drama i melodrama...

Ovrhe, policijske opsade, glamurozan život bankarskih nasljednica, romantične uspomene stjuardesa, propale ljubavi i umirovljenički dani. Gušit ćete se u suzama smijeha, tražit ćete predah u džepovima tuge. Tamara, Nora, Dinka i Anđa - žene na rubu i žene u središtu svijeta. Spremne na sve, čak i pravdu uzeti u svoje ruke, kad pravde ponestane.

Žene u crvenom tvrđe su nego što se čini. Pucaju i pjevaju, opakije od Nesalomljivih, žilavije od Otpisanih. Prije ili kasnije, zarobit će vas zauvijek. Kad izmiješate stambeni kredit u švicarskim francima, stjuardesu u mirovini, vjenčanje na Maldivima i policijsku opsadu, dobijete „Žene u crvenom" - Tamaru, Noru, Dinku i Anđu.

Kad izmiješate stambeni kredit u švicarskim francima, stjuardesu u mirovini, vjenčanje na Maldivima i policijsku opsadu, dobijete „Žene u crvenom" - Tamaru, Noru, Dinku i Anđu. Kad minus na tekućem računu ode u crveno, jedino preostalo rješenje bit će preuzeti pravdu u svoje ruke.

One pjevaju i pucaju, nasmijavaju nas, ponekad rastuže, ali uvijek nas emocionalno dotaknu.

Najbolja predstava 2014g. na festivalu Prolog.
Nagrada za najbolji dramski tekst teatar.hr 2015.g.
Nagrada za najbolju žensku glumicu Bobijejvi dani smijeha 2014.g.-Histrionski dom.

Ludens Teatar
ŽENE U CRVENOM
autor: Davor Špišić
redateljica: Franka Perković
Igraju:
Tamara: Vera Zima
Nora: Dubravka Ostojić
Dinka: Jelena Hadži-Manev
Anđa: Lada Bonacci

Kulturni centar Vodice
subota, 2. travnja u 20 sati
ulaznice: 40 kn/umirovljenici i studenti 20 kn

Poslijednja izmjena dana Utorak, 29 Ožujak 2016 12:44
djelomob1.jpg