Siječanj 24, 2013 3717

Prvi samostalni video uradak klape Godimenti

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

godimentifoto: facebook stranica klape Godimenti
Osim što su vrhunski muzičari, Vodička klapa Godimenti oduševljava i scenarijom te produkcijom video spotova za svoje pjesme. Naime, na CMC televiziji ovih dana premijerno je prikazan video spot za pjesmu "Ćutin ovi vitar", inače prvi samostalni video uradak klape Godimenti za koji je najzaslužniji solist klape Roko Mičin.

Roko je spot idejno osmislio, producirao te montirao a ostali članovi klape su mu bili, kako kažu na svojoj facebook stranici "potampelavajući".

Ostvarena davna želja

-Pošto već duže vremena razmišljam napraviti video spot, prošle godine sam kupio nešto profesionalne opreme i krenuo u tom smjeru. Zapravo, želja za snimanjem i montiranjem me drži još od davnih dana, kad sam kao dijete sa desetak godina na TV Vodicama došao kao "naučnik kamerman" ali eto nažalost nije dugo trajalo. - kazao je Roko Mićin
Spot se snimao u Vodicama na hangaru, malom portu i u Tribunju a u realizaciji spota puno su mi pomogli ostali članovi klape.
Video spot je na društvenim mrežama dobio izuzetno pozitivne reakcije što me jako raduje i daje mi poticaj za daljnji rad – zaključio je na kraju Roko

Nosač zvuka na ljeto

Inače, klapa Godimenti trenutno se sprema za veliki međunarodni festival u Ljubljani 16. ožujka,
a gostovat će i na koncertu Harija Rončevića u Zagrebačkom klubu Roko, 15. veljače 2013.
Novi nosač zvuka trebao bi izaći na ljeto, a o tome više drugom prilikom, zasada uživajte u spotu kojeg možete pogledati ispod.

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg