Studeni 29, 2013 2248

Foto natječaj Gradske knjižnice Vodice: pošaljite fotografije na temu "Čitatelj"

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Gradska knjižnica Vodice odlučila je po uzoru na Hrvatsko čitateljsko društvo organizirati natječaj za fotografiju s temom „Čitatelj". Za sudjelovanje u natječaju potrebno je fotografirati čitateljice ili čitatelje u različitim situacijama, pozama, na različitim mjestima i s raznolikom literaturom.

Fotografijama se želi svima pokazati kako ljudi još uvijek čitaju i u druženju s knjigama uživaju, pronalazeći nove svjetove, upoznavajući sebe i svijet u kojem žive, uz knjige se smiju, plaču, održavaju vitalnost mozga i štošta drugo. Vjerujemo da će izrazi lica čitatelja reći dovoljno o ljepoti čitanja.

Pozivaju se sve fotografi, bez obzira na iskustvo ili znanje da fotografiraju sebe ili nekog drugog dok čita i fotografiju pošalju na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno donesu u Gradsku Knjižnicu Vodice najkasnije do 1. ožujka 2014.

Fotografije „čitatelja" će 10. ožujka biti postavljene u album na Facebook stranici Gradske Knjižnice Vodice gdje ćete do 10. travnja "lajkom" moći nagraditi najbolju. Petnaest fotografija koje dobiju najviše "lajkova" bit će izložene u Knjižnici, a najbolju od najboljih nagraditi.

Proglašenje pobjednika i otvorenje izložbe fotografija „Čitatelj" će biti održano na Dan hrvatske knjige, 22. travnja 2014. godine.

Veselimo se Vašim fotografijama.

Naslovna fotografija: 1. nagrada foto natječaja "Smiješak...čitaj mi" iz 2011 godine u organizaciji Hrvatskog čitateljskog društva.

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05