Svibanj 09, 2017 2437

Pogledajte program

Vodički kazalištarci s predstavom "Mastodont" otvaraju 2. dio 57. Festivala hrvatskih kazališnih amatera

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Vodice je i ove godine domaćin drugog, završnog djela 57. Festivala hrvatskih kazališnih amatera koji će održavati u Kulturnom centru Vodice od 26. do 28. svibnja 2017.

 

U šestodnevnom festivalskom programu - tri dana u Pazinu i tri dana u Vodicama, nastupit će dvadeset i dvije najbolje hrvatske amaterske kazališne družine koje su, od ukupno sto sedamdeset i devet prijavljenih, stručnim odabirom izbornika Festivala, izborile nastup na ovogodišnjem FHKA-u.

Pazin i Vodice bit će mjesto susreta brojnih zaljubljenika u kazališnu umjetnost pa će na pozornice pazinskog Spomen doma i vodičkog Kulturnog centra stati više od 400 glumaca iz Zagreba, Rijeke, Bjelovara, Đurđevca, Koprivnice, Viljeva, Gornjeg Mihaljevca, Stažnjevca, Samobora, Retkovaca, Vrbovca, Siska, Zaboka, Zadobarja, Vodica, Dubrovnika, Nedelišća, Gospića, Prološca i Slavonskog Broda.

U okviru 2. dijela FHKA u Vodicama će 27. i 28. svibnja biti održan i 13. Međunarodni festival amaterskih kazališta Jadran 2017. na kojem će se predstaviti najuspješnija amaterska kazališta iz Slovenije i Biosne i Hercegovine

Program pogledajte ispod

program-vodice.png

djelomob1.jpg