Prosinac 21, 2013 2840

U Kulturnom centru Vodice, plesna udruga Bollywood održala svoju prvu priredbu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon odličnih rezultata na Međunarodnom natjecanju u Zagrebu „Plesna udruga Bollywood Vodice" u srijedu 18.12. uspješno je odradila i svoju prvu priredbu pod nazivom „Božićna večer Bollywood cura".

Cure su se predstavile publici s 14 koreografija. Nakon raznolikog programa, od mažoret plesa, gimnastike, cheerleadinga i zvuka mandoline, na kraju večeri najmlađim članicama su podijeljenje medalje za trud i uspješno odrađene koreografije, te su 3 Djeda Mraza podijelila djeci bombone i slatkiše.

Ovim putem želimo se zahvaliti našim gostima Tišnjanskim i Pirovačkim mažoretkinja te Mandolinskom orkestru Tribunj što su se odazvali našem pozivu i s svojim plesnim i glazbenim točkama obogatili našu priredbu. Također zahvaljujemo se i svim mamama koje su ispekle domaće kolače, fritule i kroštule kako bi svoje goste i gledatelje mogli ponuditi malom zakuskom. Zahvaljujemo se i svima na donacijama koje su priložili u našu kasicu, te Vas sve pozivamo na svoju sljedeću priredbu 27.12. u Zimogradu Dalmare centra. - istaknule su cure iz Plesne udruge Bollywood

Tags
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05