Ožujak 09, 2014 2434

Premijera predstave „Dvije“ Dramske amaterske družine Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Dramska amaterska družina – Vodice s veseljem Vas poziva na premijeru predstave Dvije koja će se održati u Kulturnom centru Vodice ovog petka (14.03.) s početkom od 20 sati.

U središtu radnje su mlade Zagrepčanke Anja i Lena. Njihova životna sredina je glavni grad, nalik mnogim glavnim gradovima u Europi. Samo je manji. Mnogo manji. A takav je i mentalitet njegovih stanovnika. Anjin i Lenin život nalikuje nečemu što srećemo u ženskim časopisima – sav je u boji i jako oslobođen. Samo, to je zapravo tek novostečena fasada. Ispod nje je kaos post-ratnog društva, zbunjujuća mješavina tranzicije i potrošaštva u kojoj je gotovo nemoguće naći stabilnost, a emocionalni odnosi su zadnja stvar na koju se mogu osloniti.

Anja i Lena upadaju u bizaran trokut s Emilom, muškarcem koji je jednoj od njih otac, a drugoj ljubavnik. Uz dodatne manipulacije Lenine majke, u početku se čini kao da cure ruše tabue i pritom se dobro zabavljaju, ali igra im polako izmiče kontroli i poprima kobne razmjere.

Predstava nije primjerena djeci i maloljetnicima.

IZVORNO IME: Tena Štivičić: Dvije
REDATELJ: Zdravko Todorović
ULOGE: Anđela Fržop - Lena, Martina Tabula - Anja, Gordana Birin (snimljeni off glas) - Sonja, Roman Šušković Stipanović (snimljeni off glas) - Emil
ŽANR: suvremena drama
GODINA: 2014
TRAJANJE : 80 min

Ulaz slobodan

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg