Svibanj 06, 2014 2979

Video: "Pusti me da živim" pjesma s kojom klapa Godimenti nastupa na ovogodišnjem CMC-u

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Na pjesmi su godinu dana radili Danijel Lasan Zorobabel, Toni Lasan i Andreas Soldo. Tekst su napisali Domagoj Piplica i Ronald Ross te Andreas rap dionicu

Pjevalo se od Grčke preko Vodica do Njemačke. Numera je bogata groovom, a melodije se mijenjaju od funka, preko klapskog pjevanja, do hip-hopa. Znači za svakoga po nešto u tri i pol minute, rekao je Danijel Lasan iz klape Godimenti koji će na CMC festivalu Vodice 2014. opet nastupati s Jus Ronom, ali i s Taz Soldom.

Na pjesmi je idejno i kompozitorski godinu dana radio Danijel Lasan Zorobabel,aranžmanski je uredio i obogatio Toni Lasan, a produkcijski Toni Lasan i Andreas Soldo. Većinu teksta potpisuje Domagoj Piplica, stari partner vodičke klape i vrstan autor, a pridružuju mu se Ronald Ross sa tekstom u engleskom dijelu, te Andreas Soldo u rap dionici.

- Spoj je zaista težak ali publika je konačna za dignuti prst gore ili dolje. Mi smo nadasve uživali dok smo je stvarali, zamislite kad nešto stvarno stvarate, a ne kopirate nikoga koliko ste sretni kada taj vaš proizvod uspije. Ako nas se ne prepozna u ovom smijeru sigurno ćemo ostati na nogama jer najlakše se vratiti na smokvu, maslinu i rivu. Mi hrabrosti imamo za inovacije, a publika neka odradi svoj dio. Spremni smo na sve jer ljudi znaju da mi godimo u ovome što radimo. Pa na kraju i sam naslov pjesme kaže 'Pusti me da živim' - zaključio je.

Izvor vijesti: 24 sata - izvorni link: http://www.24sata.hr/domace-zvijezde/godimenti-jus-ron-i-t-soldo-porucuju-pusti-me-da-zivim-365431

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg