U Gradskoj knjižnici Vodice otvorena Završna izložba polaznika likovnih radionica LU „More“

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

Večeras je u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Vodice otvorena Završna izložba polaznika likovnih radionica LU „More". Na proteklu sezonu osvrnule su se voditeljice tih radionica prof. Manuela Srdarev, koja je radila sa djecom viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima, i Marija Ivanda, koja je svoje znanje prenosila predškolcima i učenicima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Nisu krile zadovoljstvo iskazanim trudom i talentom djece, što najbolje pokazuju izložena djela.

 

Za očekivati je da se neka od njih opredijele i za profesionalno bavljenje likovnom umjetnosti. U tom kontekstu, Filipi Ivanda želimo uspješno polaganje skorašnjeg prijemnog ispita u Školi primijenjene umjetnosti u Zagrebu. Nakon osvrta na protekli rad i zahvalu Gradskoj knjižnici Vodice na partnerstvu u organizaciji izložbi (ovo je treća u zadnjih 6 i po mjeseci), i Gradu Vodicama na pokroviteljstvu, svim polaznicima likovnih radionica dodijeljene su diplome za marljivo i uspješno sudjelovanje u njima.

Članovi LU „More" bit će aktivni i nadalje kroz ovo ljeto. Nastavit će sa svojim aktivnostima i radionicama na otvorenom i time pokušati oživiti kale našeg prelijepog „sela".

Svi zainteresirani za sudjelovanje u ljetnim radionicama mogu se javiti Mariji na broj mobitela 095 597 3487.

Napomenimo još da je plakat za ovu izložbu izradila Cvita Juričev, a za predložak joj je poslužio rad Linde Čičin-Karlov.

Izložba će trajati do 13. srpnja.