Srpanj 28, 2017 2299

Održani Klapski susreti u Čistoj Velikoj

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U utorak u susret danu svoje nebeske zaštitnice Sv. Ane u Čistoj Velikoj po drugi puta su održani Klapski susreti. Na susretima su nastupali: klapa Bunari, vokalni kvintet A Vista, Pivači svetog Jakova, ZVS Adeodate, KUD Vukšić i Crkveni dječji zbor župe sv. Ana - Čista Velika.

 

Susrete je po prvi put organizirala novo nastala udruga "Motus" kojoj je cilj unaprijeđenje i podizanje kvalitete života u Čistoj Velikoj. Jedan ovakav kulturan događaj je upravo put prema cilju.

Na kraju samog koncerta se je udruga i predstavila jednim tekstom u kojem su bila i navedena buduća djelovanja same udruge.

- Na kraju svega zahvaljujemo se svim izvođačima koji su se odazvali na ovu kulturnu manifestaciju, zatim svim posjetiteljima te se nadamo do godine da će ih biti u još većem broju. Također zahvaljujemo se i našim donatorima Djelo d.o.o. i Restoranu "Marin" - Kapela, a posebna zahvala ide Gradu Vodicama i Turističkoj Zajednici Grada Vodica koji su prepoznali ovaj događaj i dali svoji punu potporu kako ovoj manifestaciji tako i samoj udruzi u njenom radu. - poručili su organizatori susreta

20472603_10212362438828830_850109805_o.jpg

Foto: Josip Storić

 

djelomob1.jpg