Studeni 07, 2017 2893 Ilustracija / Pixabay

U petak na radio Šibeniku: Poslušajte priču naše male sumještanke Chiare Ivas, učenice 5. razreda OŠ Vodice

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dječja spisateljica i članica Društva književnika za djecu i mlade Ana Udovičić je na Radio Šibeniku od travnja do lipnja bila i autorica dječjih emisija za dobro jutro i laku noć „Male priče", gdje je čitala svoje autorske priče. Emisije su emitirane svakog radnog dana, u 07:30 i u večernjem terminu u 19:30 sati.
Priče su u trajanju od 3 do 12 minuta, za uzrast od 6 do 12 godina, ali i za sve ostale koji vole bajke.

Od početka ove školske godine spisateljica Ana Udovičić ponovno je krenula s novom sezonom emisija na Radio Šibeniku i to u istom terminu, ali s određenim novitetima. Naime, svakog petka bit će objavljene najbolje priče učenika osnovnih škola u našoj županiji.

Tako će ovog petka na radio Šibeniku u 7:30 i 20:30 sati biti emitirana priča naše male sumještanke Chiare Ivas, učenice 5. razreda OŠ Vodice

Također, Ana Udovičića još jednom poziva sve učenike osnovnih škola koji vole pisati bajke da svoje radove šalju na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a autori najboljih radova koji budu izabrani, bit će pozvani da dođu snimiti svoje priče na Radio Šibenik, koje će biti emitirane petkom.

Podsjetimo, Ana Udovičić je do sada objavila pet bajki za djecu i to Tajna bakinog tavana, Vitezovi Rata, Čuvar blaga, Vilinske priče i Na kraju svijeta. Član je Društva književnika za djecu i mlade, te je dobitnica plakete Grada Vodica u 2017. godini za doprinos kulturi i književnom izričaju.

djelomob1.jpg