Veljača 25, 2018 4714 Mirsad Mešinović

Premijera romantične predstave „Dvoje“: Grgo i Anđela napunili dvoranu Kulturnog centra

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Pred punom dvoranom vodičkog Kulturnog centra Dramska amaterska družina Vodice, odnosno njezini glumci Grgo Birin i Anđela Fržop uspješno su izveli premijeru njihove nove predstave "Dvoje". Njihovu izvrsnu glumu i izvedbu vodička publika nagradila ih je gromoglasnim pljeskom, za što im se ekipa Dramske amaterske družine POU-a Vodice od srca zahvaljuje.


Grgo Birin i Anđela Fržop još sređuju dojmove od sinoć. Nadaju se da se publika zabavila i uspjela prepoznati u dijelovima priče koju su im On i Ona , tj. njih Dvoje ispričali.

- Žao nam je što su neki ostali bez sjedala, a dio publike nije ni uspio ući. Nismo ni sanjali da ćemo kroz godine doći do toga da ljudi ostaju pred vratima. Molimo ih da nam oproste jer stvarno nije bilo moguće više pronaći mjesta u KC-u. – rekli su Grgo i Anđela te pozvali sve koji nisu bili na premjeri na reprizu predstave koja će se održati 24. 03. kada dolazi selektor jer su se ovom predstavom prijavili na 58. Festival hrvatskih kazališnih amatera.

foto_4.jpg

Dramska amaterska družina zahvaljuje se svima koji su sudjelovali u stvaranju predstave.

- Velike zahvale Ana Cukrov i ekipi iz Frizerski salon "ANA" što su našle vremena i ispunile svaki prohtjev naših mladih glumaca. Još jednom veliko hvala Tomislav Dugandžić na izvrsnom traileru koji je neopisivo mnogo pomogao promociji Dramske amaterske družine. Također od srca se zahvaljujemo Mesinovic Mirsad na izvrsnim fotografijama. – zahvalili su se Grgo i Anđela

Spomenimo kako u ponedjeljak u emisiji Dobro jutro, Hrvatska možete pogledati prilog o Dramskoj amaterskoj družini koji je ekipa HRT-a snimila uoči ove predstave. Prilog će se emitirati otprilike između 08.30 i 09.00 sati.

- Ekipa DAD neumorno ide dalje. Već spremamo novu predstavu, a o detaljima iste obavjestit ćemo vas uskoro – rekli su na kraju iz ekipe DAD-a, a do tada pogledajte fotografije s jučerašnje premijere koje je snimio Mirsad Mešinović

djelomob1.jpg