Repriza predstave DVOJE: Selektorica jako zadovoljna uz pozitivne reakcije

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nakon prošlomjesečne premijere predstave DVOJE koja je dupkom napunila dvoranu vodičkog Kulturnog centra, onima koji nisu uspjeli ući prvi puta, pružila se nova prilika da besplatno pogledaju izvedbu vodičkih amatera.

Ovog puta u publici sjedila je selektorica Hrvatskog sabora kulture, Gordana Ostović, kazališna kritičarka koja piše za časopise: Vijenac, Kazalište, Kolo, Književnu reviju, urednica je emisije o kazalištu Lica i sjene na Hrvatskom radiju i u hrvatskim okvirima vrlo značajna, dramska spisateljica, nagrađena dvjema Nagradama za dramsko djelo Marin Držić koju dodjeljuje hrvatsko Ministarstvo kulture.

O njezinom dojmu o predstavi ovisi hoće li amateri Pučkog otvorenog učilišta Vodice zaslužiti svoj ulazak u natjecateljski dio 58. Festivala hrvatskih kazališnih amatera, najveće nacionalne smotre amaterskih kazališnih predstava čiji će se završni dio i ove godine, od 25. do 27. svibnja, održavati u vodičkom Kulturnom centru.

foto_9.jpg

A kakvi su dojmovi Grge Birina, koji je uz Anđelu Fržop zaslužan za majstorski izvedenu predstavu?

- Odlična predstava, dosta mlađe publike nego na premijeri pa su bolje primili predstavu koja im je tematski bliža. Bilo je dosta smijeha, a selektorica je bila jako zadovoljna uz pozitivne reakcije i savjete s njene strane. – rekao nam je Grgo Birin uz nadu pozitivnog izvještaje selektorice Gordane Ostović

I mi se nadamo prolasku

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 25 Ožujak 2018 16:03