Obiteljski vikend u kinu Vodice: Avanturistički film Zov divljine s legendarnim Harrisonom Fordom i animirani film “Naprijed”

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

ZOV DIVLJINE na velika platna živopisno donosi priču o Bucku, psu velikog srca čiji je život okrenut naopačke kada je iznenada izgnan iz svog doma u Kaliforniji i preseljen duboko u srce Aljaske tijekom zlatne groznice 1890-ih.

Kao novajlija u ekipi pasa za dostavu - a kasnije i njihov vođa - Buck prolazi svoju životnu avanturu, konačno pronalazeći svoje pravo mjesto u svijetu i postajući gospodar vlastite sudbine. Zvijezde filma su legendarni Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford i Colin Woodell. Redatelj filma je Chris Sanders (Kako izdresirati zmaja), a scenarist Michael Green (Ubojstvo na Orient Expressu).

Zov divljine je nastao prema istoimenoj noveli Jacka Londona koji više od 100 godina slavi ljepote prirode i priča o prijateljstvu čovjeka i životinja.

TERMINI PRIKAZIVANJA:
petak, 06. ožujka 2020. u 20:30 h
subota, 07. ožujka 2020. u 20:30 h
nedjelja, 08. ožujka 2020. u 20:30 h

{youtube}

}

Naprijed
Smješten u predgrađu izmišljenog svijeta, Disneyev i Pixarov “Naprijed” predstavlja dvojicu tinejdžera vilenjaka koji se upuštaju u uzbudljivu misiju otkrivanja postoji li u svijetu još uvijek bar malo čarolije. Originalni film studija Pixar režirao je Dan Scanlon, a producirala Kori Rae – ovo je ujedno i duo koji nam je donio hit „Čudovišta iz ormara“.

TERMINI PRIKAZIVANJA:
subota, 07. ožujka 2020. u 18:45 h
nedjelja, 08. ožujka 2020. u 18:45 h

{youtube}

}