Dobra vijest za ljubitelje sedme umjetnosti: Novi filmovi dolaze i u vodičko kino

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Zbog epidemije koronavirusa kina su zatvorena još prije pet mjeseci. Dok su se manja kina otvorila u posljednjim mjesecima, multipleksi su ostali zatvoreni. Dobra vijest za njih stigla je iz HZJZ te im je omogućen rad.

Što to znači za manja kina poput našeg?

Napokon ćemo moći terminirati i novije naslove, koji su stavljeni na „čekanje“ dok se ne otvore multipleksi, kaže nam Mario Petrović, kino operater u vodičkom kinu

Da nije bilo korone, dosad bismo u vodičkom kinu gledali nastavak megahit horora "Mjesto tišine", Disneyjevu igranu verziju "Mulan", posljednji Bond-film Daniela Craiga "Za smrt nema vremena", Marvelov superheroinski superspektakl "Black Widow“

-  Novom filmu naziva „Tenet“ Christophera Nolana, jednog od najuspješnijih redatelja današnjice, pripala je čast biti filmom koji će označiti početak postpandemijskog života kina. Upravo ćemo njega prikazivati uskoro u našem kinu – rekao nam je Mario.

Normalno sva prikazivanja provodit će se u skladu s epidemiološkim mjerama. Između gledatelja bit će udaljenost od jednog sjedećeg mjesta, a ako su osobe iz iste skupine one ne moraju držati razmak (članovi obitelji npr.).

djelomob1.jpg