"Dinastija Gucci" u vodičkom kinu: Poklanjamo ulaznice za film inspiriran istinitom pričom o slavnoj modnoj obitelji

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Dinastija Gucci inspirirana je šokantnom istinitom pričom o obiteljskom carstvu talijanske modne kuće Gucci. Obuhvaća tri desetljeća ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i u konačnici ubojstva.

Kontroverzna priča talijanske obitelji snimljena je pod redateljskom palicom Ridleyja Scotta i radnjom je smještena u 1995. godinu kada je Maurizio Gucci, unuk osnivača luksuzne kuće, na putu prema svom uredu ubijen, a njegova supruga Patrizia Reggiani bila je optužena za naručivanje atentata. Tako je i stekla nadimak "Crna udovica". Poznata po svom over-the-top stilu i britkom jeziku na pitanje zašto ga sama nije ubila, odgovorila je, "Moj vid nije toliko dobar, a nisam htjela promašiti"

U suradnji s kinom Vodice dijelimo 3x1 ulaznicu za film Dinastija Gucci, više info na FB portala Infovodice

TERMINI PRIKAZIVANJA:
petak, 10. 12. 2021. u 20:30 h
subota, 11. 12. 2021. u 20:30 h
nedjelja, 12. 12. 2021. u 20:30 h

Za nešto mlađe tu je Pjevajte s nama 2 / sinkronizirano

Ove blagdanske sezone novo poglavlje u sjajnoj animiranoj franšizi Illumination-a stiže s velikim snovima i spektakularnim hitovima dok se uvijek optimistična koala, Buster Moon i njegova zvijezdana ekipa izvođača pripremaju za lansiranje svoje najljepše scenske ekstravagancije do sada ... sve u blistavoj svjetskoj prijestolnici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju uvjeriti najzapušteniju rock zvijezdu na svijetu - koju glumi globalna glazbena ikona Bono, u svom debiju u animiranom filmu - da im se pridruži

djelomob1.jpg