Film koji ima najbolje otvaranje u 2022. godini prikazuje se ovaj vikend u kinu Vodice

Film koji ima najbolje otvaranje u 2022. godini prikazuje se ovaj vikend u kinu Vodice youtube
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Očekivanja od ekranizacije planetarno popularne serije video igara bila su velika i ako je suditi po prvim rezultatima ovaj avanturistički spektakl sa Tomom Hollandom i Markom Wahlbergom ne samo da ih je u potpunosti ispunio već uvjerljivo i nadmašio.

U prvom vikendu prikazivanja u Americi Uncharted je zaradio 51 milijun dolara unatoč prvim projekcijama koje su predviđale otvaranje u rangu 30-ak milijuna dolara. Time je film ostvario najbolje kino otvaranje u 2022. godini i to u najkompetitivnijem kino vikendu nakon dugo vremena.

“Uncharted” je protekli vikend započeo sa prikazivanjem i u većini ostatka svijeta, pa tako i Hrvatskoj. Hrvatska publika pokazala je kako je jednako sklona šarmu Toma Hollanda koji je na valu uspjeha zadnjeg “Spider-Mana” uskočio u ulogu pustolova Nathana Drakea. U prva četiri dana prikazivanja u domaćim kinima pogledalo ga je 17.530 gledatelja čime je za taj period to uvjerljivo najgledaniji film.

U filmu Uncharted upoznajemo Nathana Drakea (Tom Holland) tijekom njegove prvu avanture u potrazi za blagom s dosjetljivim partnerom Victorom “Sullyjem” Sullivanom (Mark Wahlberg). Inspiriran hvaljenom serijom videoigara, ovaj akcijsko-avanturistički spektakl čija se radnja događa širom cijelog svijeta prati Natea i Sullyja dok se upuštaju u opasnu potragu za "najvećim blagom koje nikada nije pronađeno", također prateći tragove koji bi mogli dovesti do Nateovog davno izgubljenog brata.

TERMINI PRIKAZIVANJA:
subota, 26. 02. 2022. u 20:30 h
nedjelja, 27. 02. 2022. u 20:30 h

djelomob1.jpg