Ovaj vikend u vodičkom kinu: Pogledajte odličan film "Na kraju duge" o muško-ženskom prijateljstvu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Svjetski popularna priča Cecelie Ahern (P.S. I Love You) o muško-ženskom prijateljstvu koje je trajalo godinama napokon na velikom platnu! Ove subote i nedjelje u vodičkom kinu pogledajte film "Na kraju duge".
Rosie i Alex najbolji su prijatelji od malih nogu. Kada njihovu bliskost upotpune brojni izlasci i propali spojevi, Alexova obitej odluči se preseliti u Ameriku. Zauvijek. Rosie je bez njega izgubljena.
Ubrzo, odlučuje se preseliti k njemu u Boston, no tada primi vijesti koja će joj zauvijek promijeniti život i zadržati je kod kuće u Irskoj. Usprkos godinama koje prolaze i udaljenosti, oni ostaju i dalje povezani, dok se Rosie pita trebali bi možda biti nešto više od prijatelja...

TERMINI PRIKAZIVANJA:
subota, 08. 11. 2014. 20:30
nedjelja, 09. 11. 2014. 20:30

Mlađa publika može pogledati odličan sinkronizirani animirani film "Tvrd Orah"

Vjeverica Surly (Rene Bitorajac) izbačena je iz svog parka i prisiljena živjeti u velegradu u kojem se nikako ne snalazi. Na sreću, jednoga dana Surly naiđe na toplu i dobro opskrbljenu prodavaonicu orašastih plodova u kojoj pronađe rješenje za sve svoje probleme. Kada dođe hladna i nemilosrdna zima, upravo će Surly i njegov novi dom pomoći starom društvu da prežive najnemilosrdnije godišnje doba.

TERMINI PRIKAZIVANJA:
subota, 08. 11. 2014. 19:00
nedjelja, 09. 11. 2014. 19:00

djelomob1.jpg