Vikend kino program: Teorija svega i Ekipa za 6

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Film Teorija svega donosi iznimnu priču o jednom od najvećih umova svijeta, poznatom astrofizičaru Stephenu Hawkingu, i o dvoje ljudi koji su se ljubavlju borili protiv nemogućih izgleda. Film se temelji na memoarima Jane Hawking, Travelling to Infinity: My Life with Stephen, a režirao ga je dobitnik Oscara James Marsh (Man on Wire).

Radnja započinje njihovim susretom tijekom studija na Cambridgeu nakon kojeg je Hawkingu ubrzo dijagnosticiran ALS te nas vodi kroz ključne događaje njihovog zajedničkog života. Usprkos liječnicima koji su briljantnom fizičaru prognozirali još samo dvije godine života, Stephen i Jane dobili su u braku troje djece, a on je iako s gotovo potpuno atrofičnim mišićima postao najpoznatiji znanstvenik današnjice zahvaljujući cijelom nizu bestsellera koje je napisao popularizirajući u njima vrlo složena pitanja moderne fizike te jedinstvenim predavanjima koje do danas drži.

TERMINI PRIKAZIVANJA:
subota, 31. 01. 2015. 20:30
nedjelja, 01. 02. 2015. 20:30
petak, 30. 01. 2015. 20:30


Big Hero 6 (Ekipa za 6) trenutno je najgledaniji animirani film na svijetu koji je inspiriran Marvelovim istoimenim stripom. U ovoj animiranoj pustolovini glavni junak priče je četrnaestogodišnji dječak Hiro Hamada, čudo od djeteta, ljubitelj robota koji svoj talent trati u uličnim borbama robota sve dok ne tragično ne strada njegov stariji brat Tadashi.

Hiro Hamada ostvaruje posebnu vezu s velikim bijelim balonom Baymaxom, osobnim robotom koji pomaže ljudima. Nakon što junak Hiro Hamada shvaća da je smrt njegovog brata Tadashija uzrokovana napadom na San Fransokyo, Hiro i Baymax zajedno s GoGo Tomagom, Wasabiem, Honey Lemonom i Fredom čine nepobjedivu genijalnu ekipu high-tech boraca u misiji spašavanja grada San Fransokya.

SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI

Nominiran za nagrade Oscar i Zlatni globus za najbolji animirani film.

TERMINI PRIKAZIVANJA:
subota, 31. 01. 2015. 18:45
nedjelja, 01. 02. 2015. 18:45
petak, 30. 01. 2015. 18:45

djelomob1.jpg