Trenutno najgledaniji američki film "Snajperist" ovog vikenda se prikazuje u vodičkom kinu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Snajperist je novi film slavnog glumca i redatelja Clinta Eastwooda s Bradleyem Cooperom u ulozi Chrisa Kylea, snajperista iznimne preciznosti koja ga je proslavila na bojištu. No on je mnogo više od preciznog strijelca.

Pripadnik Mornaričkih tuljana Chris Kyle poslan je u Irak s jednom misijom, a to je štititi svoju braću po oružju. Njegova preciznost spašava brojne živote, a priče o njegovim akcijama donijele su mu nadimak Legenda. To nije prošlo nezamijećeno od neprijatelja i sada njegova glava ima cijenu, a uz sve to on vodi i privatnu bitku nastojeći biti dobar otac i suprug mada se nalazi na drugom kraju svijeta.

Nakon brojnih misija vraća se kući supruzi Tayi (Sienna Miller) i djeci, ali sve više osjeća da mu je dom na bojištu.
Scenarij je napisao Jason Hall prema romanu Chrisa Kylea u suradnji sa Scottom McEwenom i Jimom DeFeliceom. Autobiografija je odmah postala hit i čak je trinaest tjedana provela na prvom mjestu liste bestselera izdanja New York Times.

6 nominacija za nagradu Oscar: najbolji film, najbolji glumac (Bradley Cooper), najbolji adaptirani scenarij, najbolja montaža, najbolja montaža zvuka.

TERMINI PRIKAZIVANJA:
petak, 06. 02. 2015. 20:30
subota, 07. 02. 2015. 20:30
nedjelja, 08. 02. 2015. 20:30

 


Nakon što su uspjeli pokoriti cijelu Galiju, Rimljani muku muče s malim selom u kojem žive nadaleko poznati junaci velike snage Asterix i Obelix. Nezadovoljan tom situacijom Julije Cezar odluči oko sela sagraditi luksuzni rimski grad ne bi li galski barbari pokleknuli pred blagodatima koje on nudi. Asterix i Obelix morat će se dobro namučiti kako bi njihovi suseljani odolili napastima.

TERMINI PRIKAZIVANJA:
petak, 06. 02. 2015. 19:00
subota, 07. 02. 2015. 19:00
nedjelja, 08. 02. 2015. 19:00