Disneyev novi animirani film Vaiana – potraga za mitskim otokom ovaj vikend u vodičkom kinu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Istovremeno kao i u drugim hrvatskim kinima Disneyev pustolovni animirani film Vaiana moći ćete pogledati i u kinu Vodice.

 

Iz Disneyjevih studija za animaciju stiže Vaiana, poletni kompjuterski animirani film o pustolovnoj tinejdžerici koja otplovi na opasnu misiju kako bi spasila svoj narod. Tijekom svojeg putovanja, Vaiana sreće nekoć moćnog poluboga Mauija, koji je vodi u njezinoj misiji da postane vrhunska navigatorica.

Oni zajedno plove preko oceana u zahtjevnoj pustolovini punoj akcije i susreću divovska čudovišta, a Vaiana putem ostvaruje drevnu misiju svojih predaka i otkriva jednu stvar koju je oduvijek tražila: svoj vlastiti identitet.

U režiji poznatog tima Rona Clementsa i Johna Muskera (Mala sirena, Aladdin, Princeza i žabac) i u produkciji Osnata Shurera (Podignut, Čovjek-orkestar), Vaiana uplovljava u hrvatska kina.

TERMINI PRIKAZIVANJA:
subota, 26. studenog 2016. u 19:00 h
nedjelja, 27. studenog 2016. u 19:00 h

Spomenimo da ukoliko niste pogledali višestruko nagrađivani fim Hane Jušić "Ne gledaj mi u pijat" isti ćete moći pogledati u kinu Vodice u subotu i nedjelju od 20:30