Hollywodski blockbusteri u vodičkom kinu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon kratke pauze vodičko kino započinje sa svojim redovnim projekcijama. Čak tri blockbustera prikazivat će se od nedjelje 02. srpnja.

 

Nove avanture Grua i njegovih malaca, izazvane su pojavom Gruovog izgubljenog brata blizanca Drua, kojima je u originalnoj verziji glas posudio komičar Steve Carell. Jedan od kreatora "South Parka", Trey Parker je u originalnoj verziji posudio glas zlikovcu Balthazaru Brattu, koji je kao dijete bio zvijezda, a sada je kao odrastao opsjednut likom koji je bio 80-ih godina. Balthazar će biti najveći Gruov neprijatelj do sada.
Animirani sinkronizirani film Kako je Gru postao dobar pogledajte u kinu Vodice od nedjelje 02. srpnja do četvrtka 06. srpnja od 19:30 sati.

Nova Mumija u kina stiže gotovo deset godina nakon što je originalna trilogija završila s filmom Mumija: Grobnica zmajskog cara, a jedna od najvećih glumačkih zvijezda današnjice, Tom Cruise igra glavnu ulogu. Sofia Boutella je u ulozi drevnog mumificiranog čudovišta, a zvjezdanoj glumačkoj ekipi se pridružio i Russell Crowe i to u ulozi poznatog znanstvenika.

Mumiju pogledajte u nedjelja, 02. srpnja i ponedjeljak, 03. srpnja 2017. u 21:00 h

Novi Transformersi su na rasporedu u utorak, 04. srpnja 2017. i srijedu, 05. srpnja 2017. u 21:00 h

djelomob1.jpg