Veljača 14, 2021 7412

Humanitarno Valentinovo na Barbinom kantunu: Vako veselo, lipo i prekrasno jutro u Vodicama odavno nismo doživili

Ocjeni sadržaj
(12 glasova)

Na ideju Ines Đuzine i Marijete Cotove te uz pomoć prijatelja i u suradnji s Crvenim Križem u zavitrini Barbinog kantuna danas, na Valentinovo, postavljen je štand sa kavom, keksima i ružama (sve ručno rađeno). Na štandu je stajala kutija za donacije i sav prikupljeni novac išao je u humanitarne svrhe, tj. područjima pogođenim potresom.

Pored štanda postavljen je photopoint – veliko crveno srce na kojem je ispisano #nistesami kao poruku ljudima u potrebi, samcima ovo Valentinovo i onima koji se osjećaju tako

Evo šta su nam organizatorice rekle o samom događaju

Mi smo prezadovoljne šta smo uspile realizirati našu ideju za Valentinovo, i jako nam je drago šta su ljudi tako lipo reagirali!
Prvo, želimo se zahvaliti Samiju Bachu i Crvenom Križu, koji nam je pomoga ostvariti našu želju i fala mu šta nam je donija svu opremu koja nam je tribala i bija uz nas cilo vrime ako šta zatriba! 
Fala Burinu šta nas je sakrija od bure 
Fala našin prijateljicama, Ivi, Tei, fala našin Anđelama, Irisicama, Marijetama i Marijama, fala našin roditeljima na pomoći, ma svima koji su dali ruke, malo zasukali rukave i rekli ajmo! 
Veliku smo podršku dobile od svojih prijatelja i zahvalni smo na njima šta su nas podržali, kako u izradi, tako i danas na uživanciji. 
Popila se kava i čarobni napitci, poilo se sve i podilile su se ruže i mimoze (svaka čast barbi koji je doša jutros i donija) i fala svim onim osmijesima i šalama koje smo danas dobile! 
Vako veselo, lipo i prekrasno jutro u Vodicama odavno nismo doživile, nadamo se da ćemo moći brzo opet uživati u istima, ispunjenim veselim, raspivanim glasovima!
Donacije koje smo danas skupile odlučile smo uplatiti na račun Glazbene škole u Sisku te na taj način pomoći djeci i ljudima da šta prije nastave normalan život 
Fala svin lipin ljudima koji su pomogli ulipšati ovaj dan! Vridilo je ❤️
Ponosne i zahvalne, vaše Ines Đuzina i Marijeta Cotova

Foto: Tea Grgurev

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 14 Veljača 2021 15:32
djelomob1.jpg