Lipanj 21, 2015 5207

Foto: Prvi dan ljeta u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Danas u 18:38h i kalendarski je započelo ljeto iako vremenske prilike na našem području i ne ostavljaju dojam toplog ljetnog vremena a temperature zraka su se tijekom dana kretale od 19 do 25°C. Osim zraka rashladilo se i more uz trenutne temperature od 21 do 23°C.

Sutra će nastaviti prolazna stabilizacija vremena uz pretežno vedro vrijeme. Prema večeri sa zapad se očekuje porat visoke naoblake, a nakon slabe bure i zapadnjaka vjetar će prema večeri okrenuti na slab jugozapadnjak i jugo. Temperature zraka od 16 do 26°C.

Jugo će u utorak jačati jer će se našem području sa zapada približavati novi frontalni poremećaj. Tijekom dana sa zapada će se naoblačiti, a prema večeri te u noći na srijedu očekuje se kiša i pljuskovi, lokalno i neverini. Temperatura zraka 19 do 26°C.

U prvom dijelu srijede uz dosta oblaka još su mogući pljuskovi i neverini a zatim se od sredine dana sa zapada očekuje raskidanje naoblake. U noći će zapuhati umjerena do umjereno jaka bura a temperature zraka kretati će se od 19 do 21°C.

Od četvrtka će nastupiti prolazna stabilizacija uz pretežno sunčano i iz dana u dan sve toplije vrijeme. Puhati će slabi do umjereni sjeverni i zapadni vjetrovi uz temperature zraka od 18 do 29°C.

Više o vremenskoj prognozi i trenutnom vremenskom stanju možete saznati na portalu Šibenik meteo a mi Vam donosimo fotografije koje smo snimili u Vodicama na prvi dan ljeta.

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 21 Lipanj 2015 20:16
djelomob1.jpg