Travanj 14, 2017 5693

Pred nama tjedan dana nestabilnog i hladnog vremena

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Razdoblje stabilnog i iznadprosječno toplog vremena za ovo doba godine sa sutrašnjim danom prestaje, a pred nama je gotovo tjedan dana nestabilnog i hladnog vremena.

 

Sutra se zbog primicanja frontalnog poremećaja očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz mogućnost za slabe lokalne pljuskove, osobito u zaleđu. Zapuhati će slabo do umjereno jugo a temperature zraka će se kretati od 10 do 21°C.

U noći na i u prvom dijelu nedjelje preko nas će se premještati glavnina pogoršanja vremena u sklopu hladne fronte. Uz jače naoblačenje očekuje se kiša, lokalno neverini i obilniji pljuskovi. Od sredine dana prestanak oborina uz raskidanje naoblake. Vjetar će u jutarnjim satima sa južnih smjerova okrenuti na buru i sjeverozpadnjak, a prema večeri bura će jačati i biti umjereno jaka i jaka. Sa ovim prodorom neće osjetno zahaladiti pa će se temperature zraka kretati od 8 do 18°C.

Detaljnije o vremenskoj prognozi saznajte na portalu Šibenik meteo, a ispod pogledajte fotogaleriju koju smo snimili u Vodicama danas popodne

Poslijednja izmjena dana Petak, 14 Travanj 2017 19:12
djelomob1.jpg