Koalicija SDP, HNS, HSS i HSU predala potpise za kandidaturu za župana i kandidacijsku listu za Županijsku skupštinu ŠK županije

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Koalicija SDP, HNS, HSS i HSU predala je potpise za kandidaturu Franka Vidovića za župana i kandidacijsku listu za Županijsku skupštinu Šibensko-kninske županije.

U ime koalicije, kutiju s potpisima i kandidacijsku listu predali su Petar Mišura i Marin Mikšić, kandidati za zamjenike župana sa suradnicima i partnerima.

Ovom prilikom istaknuli su svoje zadovoljstvo zbog povjerenja koje su im ukazali građani i prikupljenih preko 4000 potpisa. Šibensko-kninskoj županiji potrebna je promjena nakon dugogodišnje vladavine HDZ-a.

Došlo je vrijeme za promjenu. Šibensko-kninska županija je zapuštena i nezasluženo se nalazi među najnerazvijenijim hrvatskim županijama. Ova koalicija s Frankom Vidovićem na čelu to sigurno može promijeniti, osigurati razvoj županije i bolji život svih njenih građana. Došlo je vrijeme da skinemo paučinu sa Šibensko-kninske županije, poručili su iz koalicije.