Gdje je nestao čovjek?

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)
0

Ovo naslovno pitanje možda je i najveći problem dragih nam Vodica. Činjenicu da je čovječnost zamijenila stranačka pripadnost, činjenicu da je trenutna demokracija, koja se provodi kod vladajućih više sliči na Cosa nostru, nego na demokraciju za koju su naši branitelji ostavljali živote. Trenutno se odanost toj organizaciji, plaća kroz vezove, koncesije, radna mjesta i brojne ostale pogodnosti koje su plod jedino i isključivo stranačkih zasluga. - istaknuo je Marko Udovičić,oec

 

I što je danas bitno u Vodicama? Jeli to karakterna osobina marljivosti, obrazovanje, ljubav prema svome mjestu ili nešto treće?

Kao otac pokušavam svoje dijete odgojiti da bude marljivo, pošteno te mu najviše od svega pokušavam naučiti da su poštenje, upornost i radna navika, ključ njegovog budućeg razvoja. A jesam li u pravu? Gledajući kako naše misto funkcionira NISAM. I što sada? Pustiti sve tako?!

Mislim da su velika većina mojih sumještana su dobre, poštene i marljive osobe, koje imaju neizmjernu ljubav prema svojim Vodicama, ali nisu glasni, ne žele se svađati s glasnom manjinom i u najvećem dijelu razočarana srca, ni ne izlaze na izbore.

Ja to neću, ne mogu, niti želim pustiti da bude tako! Smatram, da možemo i moramo nešto mijenjati, ako ne zbog sebe, zbog naše djece koja zaslužuju da žive u mjestu, koje će vrednovati dobre ljudske osobine, u mjestu koje će biti najljepši dom za njihov život i odrastanje njihove djece.

Često se sjetim, kad bi naši stari pričali dogodovštine, iz ne tako davne prošlosti, priče o nastanku turističkih Vodica. O vremenu, kad su naši „didovi" kroz radne akcije gradili ovo što imamo danas, o vremenu kad je bilo nezamislivo da „dite" prođe po cesti, a da ne pozdravi starijeg, kad se poštovao susjed, rođak, učitelj... Danas nažalost više to nije tako. Danas se poštuju gospoda, koji su od demokracije napravili poduzeće, od kojeg žive oni i njihovi podanici. Vladaju Vodicama, a onaj učitelj, radnik, umirovljenik koji iskreno voli svoje „misto", a ne slaže se s njima, nije bitan i za njih ne zaslužuje ni kap poštovanja.

Smatram, da ovakvu situaciju možemo i moramo promijeniti. Evo, usudit ću se uputiti javnu poruku svim svojim eventualnim glasačima, a koji misle sutra od mene dobit nešto preko veze, da niti ne glasaju za mene, jer kad bi s tom premisom osvojili vlast, ništa se nebi promijenilo nabolje.

Također, ako zbog ovog ili onog razloga, nećete glas pokloniti nama, opet Vas pozivam da izađete
na izbore i glasate za bilo kakvu promjenu, jer Vodice to zaslužuju!

Treba imati na umu da je sljedeća prilika za promjene tek za četiri godine. Razmislite vrijedi li izgubiti toliko vremena?

Zato, pozivam, drage Vodičanke i Vodičane, da se izdignemo iznad sitnih stranačkih interesa, ujedinimo se i napravimo SVE za Vodice, a Vodice gradom za SVE!

Marko Udovičić, oec Vaš kandidat za gradonačelnika Grada Vodica!

djelomob1.jpg

Najnovije
 • Četiri klapska pivača na Rudini čekaju boja vrimena
  Information
  Podijeli
  Information

  Četiri klapska pivača na Rudini čekaju boja vrimena

  Information
Najčitanije
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider
Oglasi
Domaća radinost PokloniDomaća radinost Pokloni
Sve za domZa prodaju
MTB BiciklaMTB Bicikla
Sportska opremaZa prodaju
Gradilište Zatonska, prodajemGradilište Zatonska, prodajem
ZemljištaZa prodaju
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close