Umjesto plakata humanitarna pomoć!

Koalicija SDP-HNS dio sredstava za promidžbene materijale donirat će u humanitarne svrhe

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Koalicija SDP-HNS dio svojih sredstva koje je trebala potrošiti u tiskane promidžbene svrhe, tijekom kampanje za lokalne izbore, koji će se održati u nedjelju 21.svibnja 2017. godine, donirat će u humanitarne svrhe.

 

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Vodica Marko Udovičić, kojeg podržava koalicija SDP-HNS, je ovim putem poručio kako bi ljudi za njih trebali glasati zbog kvalitetnog programa, a ne količine propagandnog materijala, te smatraju da novce za takvu svrhu treba potrošiti na svrsihodniji način. "Doniran novac sigurno će pomoći, onima potrebitima, dok lijepljenjem promidžbenih materijala, činimo i dodatni trošak za njihovo kasnije uklanjanje, stoga smo i tiskali minimalan broj plakata", kazao je Marko Udovičić.

Ovim putem još jednom podsjećaju na svoj program, u kojem kao jednu od bitnih socijalnih stavki navode osnivanje Fonda "Vodiške solidarnosti", gdje bio dio poreza na potrošnju bio usmjeren na financiranje teško bolesnih sugrađana kojima HZZO ne plaća dodatno liječenje ili njihovi lijekovi nisu na listi i spadaju u kategoriju skupih lijekova. Na ovaj način vratilo bi se dostojanstvo potrebitih u njihovim najtežim životnim trenutcima.