Priopćenje GO SDP-a Vodice

Reakcija na neistinite tvrdnje kandidatkinje za gradonačelnicu Sanje Radin Mačukat

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
0

Gradski obor SDP-a, ovim je putem, primoran reagirati na niz netočnih tvrdnji koje je kandidatkinja za gradonačelnicu s kandidacijske liste grupe birača "Lista za naše Misto" Sanja Radin Mačukat iznijela u svom priopćenju za javnost, zbog otkazivanja sučeljavanja svih kandidata za gradonačelnika Vodica, koje je trebalo biti održano danas u Kulturnom centru u organizaciji Radio Ritma.

 

Naime, kandidatkinja Radin Mačukat, svjesna da neće moći ostvariti ulazak u drugi krug lokalnih izbora, na ovaj je način sebi željela priskrbiti jeftine političke bodove. Kad već sama poziva na moral pod geslom "PRIKIPILO JE", u kojem je jasno izraženo da je svjesna trenutne političke situacije u Vodicama, trebala se suzdržati od navedenih radnji i ostati dosljedna svom moralu, na koji poziva, a ne i sama krenuti u nemoralne radnje deskriditirajući one koji kao i ona žele promjene.

No, krenimo redom.

Naime, sučeljavanje je bilo organizirano kako bi se na jednom mjestu našli svi kandidati za gradonačelnika, a odustajanjem HDZ-ove kandidatkinje Nelke Tomić, nije bilo smisla da se navedeni događaj uopće dogodi, stoga je i kandidat koalicije SDP-HNS Marko Udovičić, pravodobno i obavijestio javnost kako na takvom sučeljavanju neće ni sudjelovati.

Jer način na koji je HDZ odustao od sučeljavanja samo je još jedan dokaza rimske poslovice "Zavadi pa vladaj", što koaliciji nije bilo u interesu.

HDZ je nažalost ovim Sanjim činom, dobio upravo što je htio, svađu među kandidatima, koji su ozbiljno ugrozili njihovu vladavinu, unio je svađu, na koju je Sanja Radin Mačukat nasjela, a u takvim njihovim "performansima" koalicija SDP-HNS i njihov kandidat Udovičić, odbijaju sudjelovati.

Nastavljamo i dalje raditi odgovorno i ozbiljno, ne omalovažavajući nikog, samo ćemo i dalje upozoravati na propuste i pogreške vladajućih, koji su nas doveli ovdje gdje jesmo danas.

Gradski odbor - SDP Vodice

djelomob1.jpg

Najnovije
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Domaća radinost PokloniDomaća radinost Pokloni
Sve za domZa prodaju
MTB BiciklaMTB Bicikla
Sportska opremaZa prodaju
Gradilište Zatonska, prodajemGradilište Zatonska, prodajem
ZemljištaZa prodaju
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close