Lista HSS-a - HSU-a pod sloganom "Promjenimo smjer" predstavila program i kandidate za Gradsko vijeće

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Ova lista je spoj mladosti, znanja i iskustva – rekao je Marin Mikšić. nositelj liste HSS-a/HSU-a za Gradsko vijeće na današnjem predstavljanju programa i kandidata

 

Poštovani građani grada Vodica, koalicija Hrvatske seljačke stranke - HSS i Hrvatske stranke umirovljenika - HSU predstavila Vam je svoju listu za Gradsko vijeće grada Vodica. Naša lista je istinski spoj iskustva i mladosti, a svi kandidati s liste broj 2 su ponosni, radni ljudi neokaljanih ruku i čistog obraza. U sredinu u kojoj živimo želimo donijeti prijeko potrebne promjene, i svojim djelovanjem u Gradskom vijeću biti Vaš glas.

Vodice trebaju promjene, moramo promijeniti smjer u kojem su Vodice krenule u posljednjem desetljeću, jer smatramo da posljedice sadašnjih trendova nisu na korist svih građana Vodica.

 

Tražimo, i bit ćemo uporni u tome, promjene i projekte koji otvaraju radna mjesta, koji stanovnicima našeg grada otvaraju perspektivu ostanka i rada, a ne odlaska. Program koji smo iznijeli obuhvaća različite kategorije stanovništva jer jedan pravi grad mora brinuti o svim svojim građanima.

Smatramo kako je krajnje vrijeme da Vodice imaju sportsku dvoranu, vrtić, dom umirovljenika, riješenu kanalizaciju. Tražimo poticanje poduzetništva i obrtništva u puno većoj mjeri negoli je to trenutna praksa.

Nadalje, naš program obuhvaća poticanje pokretanja novih OPG-ova, sustavna potpora postojećima, i sustavna rješenja za unapređenje poljoprivrede na području grada Vodica kako bismo oživjeli naše zaleđe i stvorili nove perspektive. Naša vizija je spajanje zelenog i plavog pojasa, odnosno spajanje našeg zaleđa s priobalnim turističkim pojasom.

Lista broj 2, kojoj je nositelj Marin Mikšić, je lista promjena, lista okretanja potrebama građana, lista koja će Vas dostojno zastupati u Gradskom vijeću. Smjer u kojem Vodice idu nije dobar, zato smo našu listu i nazvali - PROMIJENIMO SMJER!

Okrenimo politiku da brine o narodu, a ne samo određenim interesima i zato Vas pozivamo da svoje povjerenje date listi HSS-HSU, listi broj 2 za Gradsko vijeće grada Vodica. - rečeno je na predstavljanju programa i kandidata za Gradsko vijeće liste HSS-HSU

Lista HSS-HSU
1. Marin Mikšić
2. Nikola Lemac
3. Krešimir Boršić, prof.
4. Berislava Juričev Barbin
5. Snježana Jonjić
6. Bruno Storić
7. Nediljka Bašić
8. Tomislav Šprljan
9. Vladan Zubak, dipl. oec.
10. Jadranka Zoričić, dipl. oec.
11. Ivan Gojević
12. Marko Andabaka, dipl. ing.
13. Anita Gojević
14. Mara Antunović
15. Darko Vlahov, dipl. ing.