Kandidat za gradonačelnika Marko Udovičić poziva sve birače: U nedjelju izađite na izbore i podržite smjer razvoja Vodica koji Vam nudi koalicija SDP-HNS!

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)
0

Dragi moji sumještani, na kraju kampanje želio bi s Vama podijeliti još neka razmišljanja.

Tijekom kampanje razgovarao sam s velikim brojem mještana i uvjerio sam se da osim poznatih nam ekonomskih, komunalnih, kao i egzistencijalnih problema, naše sugrađane jako muči i društvena podijeljenost, kao i društvena klima u cjelini. Jedini smo u kampanji, čovjeka stavili u fokus našeg razmišljanja, jer bez zdravog društvenog odnosa u zajednici, svi programi koji su pisani nemaju nikakav smisao. Duboko sam uvjeren, da ste vi moji Vodičani, najveći resurs grada, i stavljajući Vas u prvi plan za izgradnju novih modernih Vodica, znam da možemo preokrenuti ovaj negativan trend razvoja. Također, pozivam Vas na zajedništvo, da zajedno promijenimo sve one loše stvari u "našem selu".

Ovim putem apeliram i na dostojanstveno ponašanje stranaka, da se na sam dan izbora suzdrže od beskrajnih poziva prema svojim simpatizerima i članovima, jer radeći takav pritisak, uzimaju ljudima dio digniteta i ponosa, te svoje simpatizere i članove time pretvaraju podanike.

Demokracija nije tako zamišljena. Mi koji tražimo glas od birača trebamo bit ponizni, jer mi smo tu za njih, a ne oni za nas.

Nemojmo dopustiti, da imamo jednu od najmanjih izlaznosti u Republici Hrvatskoj, jer to pogoduje onima koji su nas doveli gdje jesmo danas. Stoga, Vas i pozivam da u nedjelju 21. svibnja 2017. godine izađete na izbore i svojim glasom napravite SVE za Vodice, kako bi one opet bile za SVE!

djelomob1.jpg

Najnovije
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Domaća radinost PokloniDomaća radinost Pokloni
Sve za domZa prodaju
MTB BiciklaMTB Bicikla
Sportska opremaZa prodaju
Gradilište Zatonska, prodajemGradilište Zatonska, prodajem
ZemljištaZa prodaju
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close