Srpanj 07, 2018 6078

Marina Jakšić ispred fotografske palice Sanje Lydie Kulušić

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Još jedna nova i uspješna suradnja ostvarena je između mlade fotografkinje Sanje Lydie Kulušić poznate po brojnim fotografskim projektima i magistrice nutricionizma Marine Jakšić iz naših krajeva koja je krasila mnogobrojne naslovnice modnih časopisa i bila zaštitno lice za razne modne brendove.

Jedni od značajnijih projekata u našem kraju bile su foto i video radionice u vodičkoj gradskoj knjižnici gdje su mladi ljubitelji fotografije mogli zaviriti u svijet uspješne fotografkinje i Tomislava Dugandžića i naučiti mnogobrojne stvari vezano za fotografiju. Ovaj put iz jednog prijateljstva i talenta stvorene su prekrasne fotografije snimljene u Vodicama koje simboliziraju ljeto, šarenilo, suvremenost, a s druge strane prikazuju ljepotu vodičkog kraja, autohtonih kuća i dalmatinskog duha. Fotografije su snimljene za jedan modni magazin, a neke od njih premjerno možete pogledati na našem portalu.

1G9A5264.jpg

Kako su rekle djevojke: „Zajednička želja bila nam je pokazati ljepotu našeg dalmatinskog kraja, grada Vodica, a s druge strane napraviti moderne i umjetničke fotografije“.

 

Poslijednja izmjena dana Subota, 07 Srpanj 2018 18:18
djelomob1.jpg