Kolovoz 11, 2018 9365 Šibenski.hr Pixabay

Srećković iz Vodica: Evo tko je dobitnik velikog zgoditka od 4,3 milijuna kuna

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Danas je u Vodicama glavna vijest koja se komentirala bila je ona da je dobitak 32. Kola Eurojackpota izvučenog u petak navečer u iznosu od vrtoglavih 4.295.479,70 kuna uplaćen u Vodicama na prodajnog mjestu TISAK u ulici Ćirila Metoda, koji se nalazi se i sklopu supermarketa Tommy

 

Novinar portala Šibenski.hr doznao je tko je srećković koji je postao milijunaš s dobitkom od pola milijuna eura. Radi se o J. M., našem sumještaninu koji stalno živi u Vodicama od 1992. godine nakon što se sa svojom širom obitelji doselio je u iz Novog Travnika tijekom ratnih godina.

A da je upravo on dobitni listić uplatio na njezinom kiosku novinaru portala Šibenski.hr potvrdila je prodavačica TISKA.


"Došao je rano jutros, čim sam otvorila i tražio da mu provjerim je li mu je listić dobitnik. Gurnula sam listić u aparat i na ekranu je pisalo da je listić dobitni, ali da se ne može isplatiti. To sam mu prenijela, a on je ostao skamenjen i u nekakvom pozitivnom šoku. Pretpostavljan da je znao koji su brojevi izvučeni i da je osvoji milijunski iznos. Međutim, moj dojam je da je tek postao svjestan da je dobio veike novce, kada sam mu rekla da je listić dobitan. Inače, uplatio ga je u petak oko 14 sati. Stalno igra Eurojackpoct i stalno je listić uplaćivao zadnjeg dana prije izvlačenja" – ispričala je novinaru portala Šibenski.hr i sama vidno uzbuđena Vesna Brajković, prodavačica u kiosku TISAK.

Pokušali su i doći do srećkovića, ali bezuspješno. Nije ga bilo u njegom omiljenom kafiću 'Makarena' u sklopu Tommya, a stalni gosti lokala kazali su nam da je otišao u nabavu janjaca i da priprema veliku feštu za prijatelje i rodbinu kako bi proslavili dobiveno bogatstvo na lutriji.

Poslijednja izmjena dana Subota, 11 Kolovoz 2018 15:22
djelomob1.jpg