Veljača 10, 2019 4215 Marco Polo fest

Krešimir Španja na 24. Međunarodnom Marko Polo Fest-u predstavit će se skladbom zanimljivog naziva ”Pisma u 2 tona”

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Naš sumještanin Krešimir Španja na prošlogodišnjem festivalu u Opuzenu za skladbu ”Pulente i šaše” osvaja nagradu za najbolji aranžman, a na ovogodišnjem 24. Međunarodnom Marko Polo Fest-u pisme i vina u gradu Korčuli predstaviti će se skladbom zanimljivog naziva ”Pisma u 2 tona” za koju glazbu potpisuju: Ante Toni Lasan i Krešimir Španja, tekst Krešimir Španja i Drago Buljević na aranžman Ante Toni Lasana. – prenosimo s portala Marcopolofest.hr

Krešimira Španju zapravo možemo slobodno okarakterizirati kao glazbenika koji voli pismu i vino upravo sinonime koji ga povezuju s Marko Polo festivalom.

U njegovim začetim kantautorskim skladbama u suradnji s poznatim i vrsnim aranžerom i glazbenikom Antom Tonijem Lasanom, Krešimir na spektakularan način skladbama i spotovima ”oživljava životnu feštu” na stari, originalan i tradicionalan način.

Svojim 6. singlom polako i sigurno formira svoj prvi samostalni album, samo nismo još sigurni koji će nositi naslov, da li: ”Oj’ konobo”, ”Gemišt”, ”Pulente i šaše” ili pak nešto još originalnije za Krešimirov grad.
Krešimir Španja – Oj’ konobo – https://youtu.be/7s7IitfKLio
Krešimir Španja – Gemišt – https://youtu.be/wENkgrzS6Es
Krešimir Španja – Pulente i šaše – https://youtu.be/6QuIx2sBhwM

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 10 Veljača 2019 13:53
djelomob1.jpg