Travanj 11, 2019 5043

Ljubav ne poznaje granice: Upoznali se prije dvije godine na old-timer karavani i zaručili u moto klubu Okit

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
Svake godine moto klub Okit u suradnji sa turističkom zajednicom ugosti sudionike Europe Ride.


Europe Ride je prva europska avanturistička humanitarna karavana koja u 23 dana prolazi put od 10.000km kroz 20 zemalja. Sudionici u svojim old-timer automobiloma Peugeot 205 voze od zapada na istok Europe, zaustavljaju se u 23 europska grada domaćina i darivaju školsku, sportsku i medicinsku opremu u potrebite škole.

U njoj sudjeluju ljudi iz Francuske i Belgije te se tako i Francuz Jerome našao u ovoj priči 2017-e godine kao snimatelj i fotograf.

Jerome se nedavno javio moto klubu Okit i ispričao kako je na karavani sudjelovao u želji za dobrom zabavom, a uz nju je našao i ljubav.

Zaljubio se u Amandu (filmsku redateljicu), također sudionicu karavane te su njihov prvi poljubac skrile masline ispred moto kluba Okit.

Jerome je izrazio želju da skoro dvije godine nakon zaprosi svoju voljenu na mjestu gdje su se prvi put poljubili te je moto klub Okit rado podržao taj čin.

Jučer je uz zvukove pjesme "La vie en rose" koji ih je dočekao na ulazu u klub Jerome skupio hrabrosti i ne originalan i hvale vrijedan način izrazio svojoj dragoj koliko je voli te još jednom dokazao da ljubav ne poznaje granice.
Tags
djelomob1.jpg