Svibanj 24, 2019 5483

Vodičanka Paula Srdarev – predstavnica Hrvatske na izboru za Miss turizma svijeta

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Još nekoliko dana nas dijeli od izbora za Miss turizma svijeta koji se 1. lipnja po prvi put održava u Hrvatskoj i to u Poreču. Ne bi to nama bila tako važna vijest da naša Vodičanka 19 –godišnja Paula Srdarev ne brani boje Hrvatske.


Kći poznatog tunolovca Zorana Srdareva - Mure i Suzi Srdarev prije godinu dana završila je u manekenskim „vodama“. Javila se u modnu agenciju „Leona“ u Šibeniku i oni su procijenili da bi se mogla okušati u modellingu. Da ima „ono nešto“. Tako je sve počelo. Paulu smo ulovili u Zagrebu u zadnji trenutak pred odlazak u Poreč.

Za početak, reci nam nešto o sebi. Tko je Paula Serdarev?

Studiram na međunarodnom sveučilištu Libertas. Volim putovati i upoznavati nove ljude, dok u slobodno vrijeme većinom crtam.

paola12.jpg

Trenutno si na pripremama. Kako to sve skupa izgleda?

Super mi je, upoznala sam puno cura iz različitih zemalja, ali nekad zna biti naporno. Nije važna samo ljepota i vanjski izgled; gledaju kako se nosiš, jesi li samouvjerena dok hodaš pistom… Pripreme najčešće traju od jutarnjih do večernjih sati. Uvježbavamo koreografije, imamo snimanja, fotografiranja… i sve to u štiklama. Uz sve to ide šminka, frizura, nokti... Uz ispunjen raspored zaboraviš na vrijeme pa sve brzo prođe.

Što očekuješ od izbora?

Na izbor za Miss turizma svijeta idem opuštena i sa srcem da na najbolji mogući način predstavim svoju zemlju. Naravno, htjela bih osvojiti titulu kao i svaka natjecateljica, ali kako god završi ja sam zadovoljna jer sam uopće došla do ovog izbora i mogućnosti da predstavljam Hrvatsku.

Bojiš li se konkurencije?

Naravno, kao svaka natjecateljica, ali na kraju kako god izbor završi, bitno je da sam sama sebi broj jedan.

Imaš li možda poruku za mlade djevojke koje se žele baviti manekenstvom?

Nemojte se zamarati puno oko toga da se uklopite u stroge standarde agencija. Budite onakve kakve jeste. Okušajte se u snimanjima. Nikad ne znate, možda baš traže curu kao što ste Vi.

Čini se da su za ovu prigodu baš takvu pronašli u Pauli Srdarev. Kako god završio Izbor za Miss turizma svijeta ona je sama sebi broj jedan i neka takva ostane.

Mi joj želimo puno sreće!

Poslijednja izmjena dana Petak, 24 Svibanj 2019 21:52
djelomob1.jpg