Lipanj 02, 2019 4761 Istriaterramagica

Na izboru Miss turizma svijeta Paula Srdarev ponijela titulu Model of the world

Na izboru Miss turizma svijeta Paula Srdarev ponijela titulu Model of the world Foto: Facebook osobni profil
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
U sportskoj dvorani Žatika u Poreču održan je sinoć izbor JAŠKAPACK – MISS TURIZMA SVIJETA 2019. u organizaciji i produkciji Borisa Kosmača, vlasnika licencije Miss turizma za Republiku Hrvatsku.


Australka Julijana Nikolis osvojila je krunu i titulu najljepše, a izbor je vodila Vlatka Pokos.

Predstavnica Hrvatske Paula Srdarev plasirala se među 20 i zasluženo ponijela i titulu Model of the world. – piše Istriaterramagica

Tijekom programa, koji je trajao dva i pol sata, nastupili su hrvatski predstavnik za pjesmu Eurovizije Roko Blažević, Jacques Houdek, Alka Vujica i Sandi Cenov, a veličanstvenu uvertiru izbora uz plesnu koreografiju finalistica cijelog svijeta izvela je naša svjetski poznata Ana Rucner svirajući Odu radosti.

Prema pravilima licencije Miss Turizma Svijeta djevojke su se predstavile u četiri modna izlaza. U prvom izlazu pokazale su predivne nacionalne kostime svojih zemalja, zatim su se predstavile u casual KIK izdanju, nakon čega je slijedila kolekcija hrvatskih kupaćih kostima marke Pletix.

U posljednjem predstavljanju finalistice su pokazale svečane, večernje haljine koje su za svoje predstavnice dizajnirali najpoznatiji dizajneri iz njihovih zemalja.

Hrvatska predstavnica, Vodičanka Paula Srdarev nosila je nacionalni kostim Vesne Milković, Etno butik Mara, te večernju haljinu Ivane Jurić Design. - piše Istriaterramagica

Osim nekoliko hrvatskih televizija i livestreama, svjetski izbor Miss turizma pratilo je 30-tak televizija iz cijelog svijeta te više od sto internetskih portala što je izvrsna promocija naše zemlje uoči predstojeće turističke sezone.
djelomob1.jpg